2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 12218 بازدید | 163 پست
نمیدونم بنظرم اخرش یه داستانی از همین خوبا هم در میاد🤦🏻‍♀️

۷ ساله باهمیم تقریبا

من جاریم دیگه با قمه و نارنجک میومد سراغم😃😃😃😂😂😂۳ وای خدا چه روزهای وحشتناکی بود

نه زیاد مشکلی نیست باشه هم حلش میکنم 

اً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نتونستم دوام بیارم دارم خدارو التماس میکنم نجاتم بده 

سخته،یه بحث مث ادم نمیشه کرد تا صدا میره بالا همه میان پشت در،تا درو وا نکنی هم نمیرن ک،یه بار دعوای شدیدی داشتیم ده دقیقه داشتن در میزدن نمیخواستیم درو باز کنیم دخالت کنن،اخر ب شوهرم گفتم باز کن درو فایده نداره ک🤦🏻‍♀️

سخته،یه بحث مث ادم نمیشه کرد تا صدا میره بالا همه میان پشت در،تا درو وا نکنی هم نمیرن ک،یه بار دعوای ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐مگه دعوا هم میکنید؟!والا من اصلا نمیزارم صدابالابره که بفهمن همین هم داغی بزرگ شد به دل جاریم

اً

ما ک با مادرشوهرم کات کردیم ولی کوچه هامون نزدیک همه همش بیرون ک میرم پیاده روی خدا خدا میکنم نبینمش انقد اذیتم کردن دوس ندارم ببینمشون خدا آدم بدو هدایت کنه😔

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
چرا فکر می کنی این رفتار ازار دهنده س؟  باورت میشه هر وقت خواستم برم بیرون، می رفتم به مادر هم ...

خوب همه مثل شما نیستن شما خودت اجازه دخالت دادی یعنی استارتشو زدی که بشنوی چی خوردی چی بردی چرا رفتی کجا رفتی با کی بودی کیا بودن چرا بودن چرا نبودی چرا خوردی چرا پوشیدی چرا نپوشیدی چرا خوابیدی چرا نخوابیدی چرا شستی چرا نشستی چرا پختی چرا نپختی یعنیییییییی همشوووون برااااااام پییییییش اومد تا اینکه گفتم غلط کردم صمیمیت نخواستم 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
چرا فکر می کنی این رفتار ازار دهنده س؟  باورت میشه هر وقت خواستم برم بیرون، می رفتم به مادر هم ...

ممکنه واسه من ازار دهنده باشه برای دیگری نه،ادمها متفاوتن و همین تفاوت باعث مشکل میشه دیگه،من از توضیح کارهام برای بقیه حس بدی میگیرم

۷ ساله باهمیم تقریبا  من جاریم دیگه با قمه و نارنجک میومد سراغم😃😃😃😂😂😂۳ وای خدا چه روزهای ...

من با کسی مشکل جدی ندارم ولی از اینجا بودن و دخالتایی ک فکر میکنن متوجهشون نمیشم خسته شدم

سخته،یه بحث مث ادم نمیشه کرد تا صدا میره بالا همه میان پشت در،تا درو وا نکنی هم نمیرن ک،یه بار دعوای ...

دقیقا اصلا خوشم نمیاد از فضولی

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

نمیتونید جدا بشید؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ممکنه واسه من ازار دهنده باشه برای دیگری نه،ادمها متفاوتن و همین تفاوت باعث مشکل میشه دیگه،من از توض ...

من هم همین طورم ولی خب شده 2 نصف شب بیرون باشیم، مادرشون نگران شده باشه، حق هم داره، ولی وقتی بدونه کمتر نگران میشه

😐🤷🏻‍♀️