2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 12218 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکه خیلی خوبه مشکل چیه؟ خب واحداتون جداس دیگه هرکی تو خونه خودش زندگیشو میکنه

اره ولی میخوای بری بیرون ماشین روشن شه،مادر یا پدرش میپرن بیرون کجا؟؟؟برمیگردی دیر وقت باشه،کجا بودی؟؟؟؟

میدونی بنظر من خانواده ها هرررر چقدرم خوب و اروم و خیرخواه،یه فاصله منطقی لازمه

دقبقا دوتا فیلسوف هم نمیتونن باهم زندگی کنن چون هر کدوم‌فکر میکنه بیشتر میفهمه مثل عروس و مادرشوهر

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
من   بستگی به ذاتشون داره حوب باشن خیلی خوبهههه!!! اگرم نه که بیچاااره اییی مادرشوهرم خوبه&n ...

نمیدونم بنظرم اخرش یه داستانی از همین خوبا هم در میاد🤦🏻‍♀️

عزیزم، من ده ساله با خانواده همسرم و سه تا جاری ها، در یک مجتمع بودیم، الان چهار ماه به دلایلی اومدیم ی محله دیگه، ولی اینقدر  این دوری برام من و دخترامو همسرم سخته که باور نمی کنی، شب ها گریه ام می گیره 

زندگی کردن با خانواده همسر اونقدر ها هم سخت نیست،  مدیریت و فرهنگ خودتون و همسرتون خیلی موثره

😐🤷🏻‍♀️
هر چقدر مدیریت کنه ادم،یه جا صبرش سر میاد،مخصوصا ک شوهرا هم همش فکر میکنن مادرشون قدیسه ست و هیچ بدی ...

دقیقااااااااا

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
اره خیلی زیادیم متاسفانه

من نتونستم دوام بیارم دارم خدارو التماس میکنم نجاتم بده 

عزیزم، من ده ساله با خانواده همسرم و سه تا جاری ها، در یک مجتمع بودیم، الان چهار ماه به دلایلی اومدی ...

اوخی عزیزم استثنا هم هست همیشه،خدا برای هم حفظتون کنه

اره ولی میخوای بری بیرون ماشین روشن شه،مادر یا پدرش میپرن بیرون کجا؟؟؟برمیگردی دیر وقت باشه،کجا بودی ...

چرا فکر می کنی این رفتار ازار دهنده س؟ 

باورت میشه هر وقت خواستم برم بیرون، می رفتم به مادر همسرم می گفتم فلان جا میریم که نگران نباشه، طوری هم مدیریت می کردیم که کسی دخالت نکنه

😐🤷🏻‍♀️
هر چقدر مدیریت کنه ادم،یه جا صبرش سر میاد،مخصوصا ک شوهرا هم همش فکر میکنن مادرشون قدیسه ست و هیچ بدی ...

اره خب مسئله اینجاست یه جاهایی ادم از دست مامانش هم حوصله اش سر میره. کلا به نظرم ازدواج خیییلی سخته تو عاشقانه ترین زندگی ها هم ادم یه جاهایی کم میاره. از دست شوهر هم ادم پیش میاد فراری بشه 🤪

مریمم