2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 12216 بازدید | 163 پست
مادرشوهر منم حتی به آشغالمونم کار داره

خخخخخ دقیقاااا

من ک جرات نمیکنم یه لباس کهنه بزارم دم در بیاد ببینه واویلاست ولی یه دعوا اساسی کردم باهاش جرات نداره هیییییچی بهم بگه دیگه

کسی که ازدواج کرد نباید با خانواده ها زندکی کنه

تازه من یه بنده خدایی رو می شناسم خیلی با ادب و بافرهنگِ ...۳۰ سالش که شد هنوز مجرد بود از سی سالگی یه خونه مجردی کنار مادرش گرفت..اما جدا شد...گفت حوصله ندارم از سرکار بیام و از مهمونا پذیرایی کنم و مثل کلفت تو خونه باشم دیدگاه های خودش رو داشت می گفت من مجردم تو خونه اعضای خانواده فکر می کنن کفت و نوکر هم هستم...

حال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه آدمها با مادرشان ممکنه اختلاف نظر داشته باشم یا بحث و دعوا کنن ولی هیچوقت مادرت نمیره پشت س ...

درسته مادر ک قابل مقایسه با هیچکس نیست،ولی مهم بودن فاصله و استقلال رو خواستم بگم،ک از هر دو خانواده باید فاصله ی مناسب داشت

افرین،چجوری مدیریت کردی؟

اگه بخوایی می شه مدیریت کرد اما واقعا سخته و خیلی باید پخته و‌سنجیده عمل کنی. ادم که بالغ می شه تحمل خانواده خودشم سخت می شه بحث خانواده شوهر نیس. من الان نمی تونم با مامانم هم یک جا باشم

مریمم
خخخخخ دقیقاااا من ک جرات نمیکنم یه لباس کهنه بزارم دم در بیاد ببینه واویلاست ولی یه دعوا اساسی کردم ...

من یاد گرفتم هر چه بخرم پنهونیه

هر چی بندازمم دور پنهونی😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نظر ک نخواستم،خواستم هممون جمع شیم ور دل هم غر بزنیم😂

یه نفر هم هست همینجا همیشه میگه لعنت به زندگی کنار مادرشوهر

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خخخخخ دقیقاااا من ک جرات نمیکنم یه لباس کهنه بزارم دم در بیاد ببینه واویلاست ولی یه دعوا اساسی کردم ...

وااااای من لباسایی ک نمیخواستم گذاشتم توی کیسه زباله گذاشتم تو حیاط ک بندازم،روز بعد دیدم شلوارکم تو حیاط اویزونه،تاپم شده دستمال اشپزخونه،وااای دیوونه شدماااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وااااای من لباسایی ک نمیخواستم گذاشتم توی کیسه زباله گذاشتم تو حیاط ک بندازم،روز بعد دیدم شلوارکم تو ...

خوب شورت و سوتین دور ننداختی ببینی شده دم کنی🤣🤣🤣

اگه بخوایی می شه مدیریت کرد اما واقعا سخته و خیلی باید پخته و‌سنجیده عمل کنی. ادم که بالغ می شه تحمل ...

هر چقدر مدیریت کنه ادم،یه جا صبرش سر میاد،مخصوصا ک شوهرا هم همش فکر میکنن مادرشون قدیسه ست و هیچ بدی نمیتونه بکنه😁🤷🏻‍♀️