2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم چند نفر اینو گذاشته بودن  دوستای مهربونم تگم کرده بودن

بله گلم چون یه فرصت طلاییه و زمانش فقط فرداس و برای روزه گرفتن باید از صبح چیزی نخورد تا میتونین شماهم تاپیک بزنید نشرش بدین هم تو ثوابشون شریک میشید و هم اونها و انشاالله خود شما به ارزوتون میرسید . 

کسی بوده که حاجت گرفته باشه؟😓

یه کانال هست اسمش دوتا کافی نیست راجع به فرزند اوریه خیلی ها اونجا از روزه این روز و باردار شدنشون تجربه هاشونو گذاشتن عزیزم

یه کانال هست اسمش دوتا کافی نیست راجع به فرزند اوریه خیلی ها اونجا از روزه این روز و باردار شدنشون ت ...

اهان خدا حاجت همرو بده انشالله حتما میگیرم فقط من بگیرم کافیه؟یا باید همسرمم بگیره؟

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

اهان خدا حاجت همرو بده انشالله حتما میگیرم فقط من بگیرم کافیه؟یا باید همسرمم بگیره؟

ترجیحا دونفرتون. ولی اگه شماتنها بگیری هم اشکال نداره‌ .خیلیها تنهایی گرفتن و باز به حاجتشون رسیدن.

ترجیحا دونفرتون. ولی اگه شماتنها بگیری هم اشکال نداره‌ .خیلیها تنهایی گرفتن و باز به حاجتشون رسیدن.

خیلی ممنونم تنهایی گرفتم😘

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣