2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این ازدواج

330 بازدید | 24 پست

خصوصیات پسر؛ استخدام رسمی پرستار..ماشین داره خونه خریده..فن بیان عالی...چهره متوسط به بالا..قد متوسط..خانواده سطح بالا از نظر مالی و مذهبی..به شدت مغرور..ابراز علاقه محدود..پرتلاش به حدی که از هیچی راضی نمیشه..نمازخون ولی بروز..زود از کوره درمیره و عصبی میشه..قبلا دوس دختر داشته فک کنم

خصوصیات دختره؛ درشرف استخدام هنوز نشده پرستار..ماشین داره..خونه نداره..چهره متوسط به بالا..اخلاق عالی مهربون..خانواده کارمند ولی از نظرمالی از پسره پایینتره..ساده هست..مغرور نیست..فن بیان متوسط به پایین جلوی پسره همیشه کم میاره..تاحالام کار خلافی نکرده با پسری😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره اینطوری ک گفتی اخلاقشو دوس ندارم عصبیه بدرد نمیخورتازه پسر باید عاشق پیشع باشه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

اگه اخلاق پسره خوبه مبارکه

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  

بهم میان 

همع شرایط شون خوبه 

جز عصبی شدن اقا پسر 

که باید بدونی واقعا در چه حدی هست 

مرد عصبی خیلی عذابه

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙