2777
2789
من با شوهرم مشکل داشتم. اومد تو زندگیم گفت جدا شو باهم از اول شروع میکنیم . دو ماهه جدا شدم هر چند ک ...

بعضی ها فکر میکنن خیلی خوبن ولی کاش یکی بهشون میگفت تا حداقل دل کس دیگه ای نشکنه

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال . دعا کن دلم آروم شه . یا زندگیم تموم شه

دعای منم شبانه روز همینه...

میگم خدایا... یا قرار به دل بیقرارم بده یا راحتم کن💔🖤

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
وقتی خواهرشوهرم بهم گفت انقدر دارو خوردی مثل زردچوبه زرد شدی اون موقع واسا بارداری دارو میخوردم .ال ...

بعضی هارو باید از تو زندگیت حذف کنی

ایشالله خودت و بچه هات خوشبخت شید

واقعا این جمله خیلی قشنگه  یه حرف قدرت  ابنو داره که کاری کنه ه با گریه بخوابی یا از شدت ...

انقدر از لباسم خیس شده که نمیتونم تشخیص بدم اشک یا عرق

منم قلبم شکسته من هرشب قبل خواب  یه سر به گوشی میزنم. بازی میکنم یا یه ایه قران میخونم میخوابم .بعد ابجیم رفته به اون یکی ابجیم گفته فاطی هرشب ساعت12 سر گوشی به بهانه بازی با یکی میحرفه .قلبم شکست از این تهمتش .دلم میخواد نفرینش کنم اما  دلم نمیاد 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

یه بارم وقتی دلم خیلی شکست که مادر یه نفر به فامیل مشترکمون گفته بود اسم فلانی  یعنی منو پیش پس ...

بعضی هارو هر کاری هم کنی باز کار خودشون میکنن

بعضی هارو هر کاری هم کنی باز کار خودشون میکنن

آخه پسرش منو دوس داشت اینا نمیخاستن انگار من به زور میخاستم خودمو تو خونه اونا جا کنم .وقتی حرفشو شنیدم خیلی دلم شکست و نفرینش کردم

منم قلبم شکسته من هرشب قبل خواب  یه سر به گوشی میزنم. بازی میکنم یا یه ایه قران میخونم میخوابم ...

تهمت بد چیزیه 

اشکال نداره خدا جواب اون آیه ها که خوندی رو میده

هیچ چیزی بی جواب نمیمونه