2777
2789
عنوان

شوهری که فکر میکنه ایران یه استان داره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت بابا قدرشو بدون. من سر اینکه شوهرم با بعضیها رفت وآمدداشت زندگیم شده بود زهرمار ازبس پرازحر ...

خداروشکر که الان آرامش داری عزیزدلم😍🦋

منم آسیب دیدم از دوست و آشنا ..

ولی میگم همه ک مثل هم نیستند.

انسان ذاتا 😬موجود اجتماعی..

ینی همه ی رفت و آمد ها به آدم آسیب میزنه ؟

عزیز دلم☹ شرایط مالیش چ جوره گلم ؟

منم ۲۰ساله جایی نبرده 

ولی انشاالله کرونا تموم بشه حتما میرم البته بدون شوهر 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     
اگه اونجایی که میرید اطرافش مکانهای دیدنی یاشهرهاوروستاهای زیبایی داره برید.. مثلا من قبل کرونا که ...

وای عزیزم تو روستا انقدر کار هست که وقت نمیکنن..

ببین انقد تو خونه پدرش ،تنها میموندم و کلافه میشدم که امسال رفتم رانندگی یاد گرفت ..تا حداقل بتونم با ماشین برم ی دوری بزنم 

فک کن،تو روستا..حتی حیاطم نمیتونی بری..سگ دارند😬🤦‍♀️

چرا راجع به مسائل به این مهمی قبل از ازدواج صحبت نمیکنید ؟ اونم وقتی با یه شهر یا روستای دیگه وصلت م ...

عشقم ازدواج ما اجباری بود.

منم ۱۸ سالم بود اون موقع 

اصلا درک درستی از ازدواج و فرهنگ و ....نداشتم.

الان همه چی تقریبا خوبه...ولی خب سر بعضی از مسائل اختلاف نظر داریم.

عشقم ازدواج ما اجباری بود. منم ۱۸ سالم بود اون موقع  اصلا درک درستی از ازدواج و فرهنگ و ....ن ...

تنها راهش اینه وقتی اون رفت ، تو هم بری سفر 

یه بار اینکارو بکنی دستش میاد 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
خداروشکربدنیستیم ولی اهل گردش نیست

آخ اره...

همسر منم انگار حس نداره😬😂

میگه خب ک چی بریم موزه ؟ 

ک چی بریم آبشار ببینیم 

یا خونه تاریخی ب چ دردی میخوره🤦‍♀️

ولی من عاشق این جور مکان ها ام😍

فک نکنم بتونی تغییرش بدی چون میگی خیلی با کسی گرم نمیشه و منزویه

اره...دختر باورت میشه تو مهمونی ها وقتی تو جمع غذا میخوره ،بعدش بالا میاره🤦‍♀️

اوضاش خیلی خیطه🤦‍♀️

ولی اصلا قبول نمیکنه که مشکل داره تا بخواییم تغییرش بدیم☹

فکر خوبیه 👍😍 با تور میرم واسه شروع

عالی 

خیلی هم خوش میگذره بهت 

دوست هم‌پیدا میکنی 

دوست مامان دختر نداره 

میگه با عروس سفر نمیرم با تور کل ایران و خاور میانه رو گشته الان زده به اروپا عکس پروفایلش با سَتاره 😂

پارسال پسرش فوت کرد انقدر جمعیت اومده بود میگفت دوستای مسافرتهامن .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .