2777
2789
عنوان

حرفمو قبول دارید که کورنا ؟؟

188 بازدید | 23 پست

با بالاتر رفتن امار کورنا در اخبار که بعضیا میگن الکیه خودشون از قصد  بالا پایین میکنن 

ولی قبول دارید اطرافیان و مطب دکتر ها و ... هم شلوغ تر میشن ؟ و مبتلایان بالا میره

اگه دروغ میگن پس چرا این جاها شلوغ تر میشه 😥🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بی رحمع خیلی 

همین امشب تو شهرم شاهد بیمارایی بوذم ک از کمبود جا تو خیابونا با سرم بودن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه سریا کلا به همه چی سوظن دارن 

شما ببین حتی الان خیلیا در مقابل واکسن هم مقاومت میکنن و جا اینکه خدا رو شکر کنن و برن واکسینه شن میگن میخوان بکشنمون...تا وقتی اینطور فکر کنیم و به همه کس و همه چیز شک داشته باشیم نابود شده ایم

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
اره واقعا من الان چند روز پیش ماسک نزدم رفتم بیرون بشدت گلو درد دارن نمیدونم کوروناست یا ن

حتما بزن والا میگن شهر ما دیگه مخدودیت سنی نداره همه میتونن بزنن

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین

آره واقعا تو یه ایامی آمارو بالا پایین میکنن تو انتخابات همه جا سفید شد 

محرم و رمضون  و عیدای مذهبی همه جا قرمز ....

هر کی به هر دلیلی میمیره میگن کرونا 

تو بیمارستان بهشتی همدان پرستارای بخش کرونا ماسک نداشتن 

و حتی اجازه ی سر زدن به بیمارای کرونایی میدادن و حتی باید همراه با خودشون میبردن اجباری