2777
2789
صندل کف شیشه ای نونونونو پاشنه یه تکه...قیمت فقط 10000+تخفیف=8000
آپلود عکس
آپلود عکس

صندل خارجی جنس عالی ...پاشنه یه تکه...فقط تو خونه استفاده شده...قیمت 20 هزار +تخفیف=1700 اینو یکی از بچه ها خریده اما پانجش تنگه ...من دوباره براش گذاشتم....فروخته شدددد

آپلود عکس
آپلود عکس
قیمت 12000فقط+تخفیف=10 هزار..واقعا در حد نووو
بلوز خنک کاملانو سوغات بوده ...سایز 38-40 فقط9 هزار
آپلود عکس

روتختی یه نفره سوغات مکه کاملا نو 9هزار
آپلود عکس
آپلود عکس
شالهای تی تی درحد نو واقعا کم استفاده کردم آخه شال و روسری زود دلمو میزنه دونه ای 7 هم میدم قرمزه فروخته شد
آپلود عکس
این روسری های ساتن فقط آبی-صورتیه 1یا2 بار استفاده شده دو تای دیگه نونو دونه ای فقط 4هزار+تخفیف=3هزار

آپلود عکس
a href="http://www.8pic.ir/">آپلود عکس
بچه ها اینا مال خواهرمه....
دو عدد نیم تنه سایز s نو -تگ دار هر دو با هم 10
آپلود عکس
لباس زیرها سایز 1 هر سه با هم 12
آپلود عکس
آپلود عکس
شلوارلی مارک بربری اصل....کم استفاده شده فقط 20 سایز 36-37
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
کت خارجی سایز 40 به 42 هم میخوره ..درحد نوو قیمت 15000
آپلود عکس

آپلود عکس
کت تک جنس نسبتا ضخیم..سایز40 قیمت 10000
آپلود عکس
حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....
کم استفاده شده فری سایر فقط 3000
آپلود عکس
گیپور بنفش کمرنگ حدود 2 متر 13 هزار
پارچه های دیگه هم قواره ای فقط و فقط 7هزار تومن
پارچه آبی رنگ 1/60 است
پارچه پیراهن مردانه 2/50 است
آپلود عکس
آپلود عکس
گیپور بنفش خیلی خوش رنگ همونطور که گفتم فقط 13 هزار
آپلود عکس
آپلود عکس

حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....
دوستانم یه سری هم صنایع دستی دارم
قوری چرم و جیر کار اصفهان فقط 20000+تخفیف=18000
آپلود عکس
آپلود عکس
جاجورابی آیینه دوزی شده فقط 9000+تخفیف=7000
آپلود عکس
آپلود عکس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمیرا جون سلام عزیزم قابلتو نداشت به شادی استفاده کنی
به همسری هم بگو ایندفعه به دختر عمه ام از مکه صندل مردونه بیاره
نبات خانم این رو تختی یک نفری است کش نداره و روبالشتی داره ...فقط هم یه حالت ملافه داره که هم میشه به عنوان روانداز استفاده کرد و یا روتختی...عزیز دلم قیمت رو نگاه نمیکنی