2777
2789

برادرشوهرم یه دختر داشت که شوهرم ببدون دیدن اون اصن شبا نمیخوابید،تو مهمونی به اسم دیدن مادر پدر ولی یسره با بچه داداشش بود دعوا تو  خونه کلی  که چرا ازم دورن ... تا ابنکه گفتم بزا خودم یه بچه بیارم بلکه یکم عادی بشه..

منم بچه آوردم  خداروطکر دختر شد که مث بچه داداشش دختر شد که نگید بخاطر اینکه اون دختره و فلان. شوهرم یه مدت بهتر شد تا برادرشوهرم دومی بچشو آورد اونم دختر حالا شوهرم باز عمر جون نفسش شده اون جلو بچه اون دختر منو دعوا میکنه داد میزنه سر دختر خودمون تما یه ریز اون کوچیکه تو بغلش قربون صدق میشه ،کا من بمیرم برات تو عشق منی نفس من فقط و فقط به نفسای تو بنده بخاطر تو زندم من.... ولی به بچه خودمون زیاد محل نمیده تو خونه میزنتش،درسته دخت  من شیطونه اون آروم ولی مگه میشه عاطفه اینقد تفاوت کنههه!!!دارم اذیت میشم یواش یواش که علت چیه این!راسی برادر شوهرم اصن دختر منو تحویل نمیگیره فقط سلام  همو خوبی بعدش دخترم مث گلدون کنار سالن یا حتی گاهی شیطونی کرده اومده بچه منو فقط دعوا کرده!!!نمیدونم مشکل کجاست؟من حساسم؟شوهرم غیر عادیه؟یا بچه دوم بیارم؟

اینم بگم شوهرم شدیدا مخالف بچه واسه خودمونه چندبارم حامله شدم کولی بازی درآورد که سقطش کردم. الانم میگه بیاری یا خودمو میکشم یا طلاقت میدم بچه نمیخوامممممم.

اگه قرار بود درست بشه با بچه اول میشد

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه نرمال نیست 😶

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

جالبه بهشمیگم گناه داره تو جمع حداقل خارش نکن. میگه بزا بره گمشه وحشیه بچت بابا،این بی مخ خورد شدن مبدونه چیه

آخر عصبانی شدم و گفتم فردا روز ابتادی مردی اینه که برات اشک میریزه نه برادر زاده که سال به سالم یاد عمو نمیکنه هیچی نگف رف که انگا من چرت میگم.

خو بچه نمیخواد کلا بچه دوسته اما اینکه ب بچه خودش کم‌محلی کنه و بچه برادرش نفسش ب نفس اون بند باشه غیر طبیعیه😑

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

بزن لهش کن بگو بچمو نمیخوای منم تورو نمیخوام تو در عوض تا میتونی به بچه ات برس کمتر به شوهرت توجه کن تا اعتراض کرد بگو تو وقت براش نمیزاری مجبورم خودم همه جوزه هوا شو داشته باشم عزیزتر از بچه ام تو این دنیا ندارم

🤨

چقدر شوهرت تقریبا مثل بابای منه

بابای منم کلی به پسرعموهام اهمیت میده

اونوقت عموم یه سلام میکنه فقط 

اصلا حس ندارم بهش هیچ تحویلم نمیگیره

ولی بابای من مدام باهاشون ور میره

جالبه بهشمیگم گناه داره تو جمع حداقل خارش نکن. میگه بزا بره گمشه وحشیه بچت بابا،این بی مخ خورد شدن م ...

هیییییع خدایا 😑😑😑🥴🥴ندیدم و نشنیدم همچین چیزی تابحال

معمولا مرد عاشق دخترشه ن ک بگه بره گمشه 

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤