2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهرشون قطع رابطه ان ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر من نیست که نمیره بخاطر خودشه خیلی اذیتش کردن خییییلیییی

منم خانواده همسرم خیلی در حق همسرم کوتاهی کردن دیگه خودش دوست نداره باهاشون رفت و امد کنه الان همسرتون دلش برا خانوادش تنگ نمیشه ؟حسش چیه از قطع ارتباط ؟

خیلی حس بدیه ....من انقد عصبی میشم جایی نمیتونم برم  تو خونه تنها می مونم ...پنیک گرفتم

قطع رابطه اي؟چند وقته؟

ماها دردمون اينه شوهرامو پشتمون نيستن وگرنه نياز به قطع رابطه نيست

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

ماالان با خانواده شوهرم قطع رابطه هستیم تازه اول زندگیمون بود که خانواده شوهرم عذابمون دادن

ما نامزد بودیم هنوز وارد خانوادشون نشده بودم هیچ وقت خونشون نرفته بودم چند روز بعد جشن نشونمون زجرمون دادن

چون خودشون مفت خور و پول پرست بودن همسرمو تو راه دوراهی (بیشتر برادر شوهرام)قرار دادن که یا اون دخترو ترک کن برو با یه بیوه پولدار ازدواج کن یا اینکه مارو ول کن

همسرم با خانوادش قطع رابطه می کنه تمام وسایل هاشو از خونه میندازن بیرون حتی اجازه ندادن همسرم بار آخر بیاد خونه

آخرش من و همسرم سریع یه عقده ساده گرفتیم بدون هیچ مراسم و .....رفتیم سرخونه زندگیمون بیچاره پدرو مادرم خیلی کمکمون کردن

خانواده همسرم حتی ۱۰۰۰ تومان هم به ما کمک نکردن 

حتی خانوادش میگفتن برای دختره اصلا پول خرج نکن هرچی پول داری بده به ما دختره از خانوادش پول میگیره یا میره سرکار

مادر همسرم هم برای همیشه رفت شهرستان گفت دیگه برنمی گردم شوهرشو تو تهران تنها گذاشت 

آخرش همه ی خانواده شوهرم بعد یک ماه به غلط کردن و حلالمون کنید حلالمون کنید افتادن ولی چه فایده خیلی زخم زدن بهمون

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊