2777
2789

خدایی چه احساسی دارید ؟؟خوشحالید ؟؟ناراحتید ؟؟از این که شوهر و بچه هاتون تنها میره حرصتون نمیگیره 

در کل ذهنتون درگیرشونه یا نه 

من سه سال بودم،دخترم که بدنیا اومد دوباره شروع شد،الان نسبت به قبل آرامشم بیشتره،کلا هیچ حسی بهشون ندارم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باخانواده خودم قطع رابطم

😑😑😑😑حتی مادرت؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

من باهاشون قطع رابطم 

اما خونه پدر مادرش سالي ٢بار ميرم 

بچه ندارم اما چرا هربار كه شوهرم تنها ميره واقاحالم بد ميشه چرن ميدونم بياد پر شده با ميترسم جاري اشغالم اونجا باشه 

همه فكرمم شده بچه دار شم چطوري تحمل كنم بي من بره😐

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
چرا از اخه ....خانواده خودمون که خوبی مارو میخان

ن پدر من برعکسه کلا

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
من باهاشون قطع رابطم  اما خونه پدر مادرش سالي ٢بار ميرم  بچه ندارم اما چرا هربار كه شوهر ...

خیلی حس بدیه ....من انقد عصبی میشم جایی نمیتونم برم 

تو خونه تنها می مونم ...پنیک گرفتم 

رابطه دارید ارامشت بیشتره ؟؟؟خوشحالی اشتی کردید ؟؟

نه عزیزم،ارتباط الانم نسبت به ارتباط چندسال قبلم منظورمه،انگار تو این سه سال که قطع رابطه بودیم تمرین کردم واسم مهم نباشن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ن پدر من برعکسه کلا

دلت واسه مادرت تنگ نمیشه؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .