2777
2789

من 15 سالمه وزنم 66🤦🏻‍♀️ خیلی خیلی پرخورم و زود وزنم اضافه میشه در عرض یه هفته 3 کیلو اضافه کردم😐😑

الان یه روزه رژیم گرفتم و میخوام ادامه بدم تا به وزن ایده الم ( 54 تا 56 ) برسم🥺 خیلی سختمه اصلا اراده ندارم و میخواستم برم باشگاه که کرونا شدید شد و خونه اصلا حال ورزش کردن ندارم ، میشه کسایی که لاغر کردن بگن چه کارایی میکردن و‌چه رژیمی گرفتن و در چه مدت چقدر کم کردن؟ ممنون

من رژیم گرفتم تو یه ماه ۱۵ کیلو ‌‌کم کردم بعدش سردرد و ریزش مو گرفتم چون سنگین بود رژیمم توعم الان ...

ای بابا🥺 اخه من اگه جلوی خودم‌ نگیرم خیلی پر خوری میکنم و رژیمم طوریه که ماهی 4.5 کیلو کم میشم زیاد سخت نیست اما من ارادشو‌ ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا🥺 اخه من اگه جلوی خودم‌ نگیرم خیلی پر خوری میکنم و رژیمم طوریه که ماهی 4.5 کیلو کم میشم زیاد ...

دو سه روز اولو نخوری ک عادت میشه

حالا اگه نتونستی سعی کن زیاد بخابی تا نخوری چیزی وقتی هم بیدار شدی ماکارونی و برنج به هیچ وجه نخور اش و سوپ اینکه میگن خواب خودش چاق میکنه به نظرم چرته من تا ۳ ظهر میخوابیدم تا ۴ ۵ مشغول میشدم بعد یه چیزی میخوردم خیلی کم دوباره استراحت میکردم و تا شب میوه میخوردم اگه گشنم میشد 

Kendin ol👼🏻💕