2777
2789
عنوان

دیدین کسی تقاص بده؟ حالم بده خیلی

494 بازدید | 30 پست

من خودم خیلی بهم بدی شده خیلی همش وسواس گرفتم اضطراب دارم از فامیل بگیر تا غریبه دیگه نا ندارم از یه طرف یکی از برادر شوهرام خیلی بهم بدی کرده هی بهم گفته دهاتی زده تو سرم  دو سه بار کتک خوردم فحش از فامیل شوهر خوردم حتی با اینکه کوچیک تره اما من پشت پناه نداشتم جز خدا نمیدونم چرا تقاص نمیدن شوهرمم پشتم نیست حالم خیلی بده شما دیدین ایجور کسانی مث من بدبخت پدر شوهرمم که هیچی بین پسراش فرق گذاشته اونا صاحب مال منال مال زناشون مث پرنسس ها درجاییکه با اون یکی هم عروس ها خانوادمون در یه سطح هستن اما من نوکر تو دستشونم دیگه کم آوردم بریدم خیلی خستمه نفس گرفته....

یه ضرب المثلی هست :

ظالم ، سالم 🙌🏻  💪🏻

ما که ندیدیم کسی تقاص پس زده    مگه تو فیلما

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم وبی خدا به ادمی که میگ من بدبختم توجه نمیکن. سع جایی خودت باید از خودت دفاع میکزدی یه جایی زندگیتو تغییر میدادی  .من اعتقاد دا رم خدا ادم مظلوم و دوست نداره

من که دعای انتقام از ظالم تو گوگل سرچ کردم ..میخونم هر وقت یادم میاد . برادر شوهر منم خیلی خباثت ها یاد شوهرم دادو الان کاری کردن که مهرمو گزاشتم اجرا ولی هیچی دستگیرم نشده چون شوهرم همه چیر رو به نام برادزش زده یک ماه قبل اجرا کردن مهریه ...خدا انتقام ام ُ ازشون بگیره ..ذکر زیاد بگو عزیزم ..نوشته بود وقتی از همه جا مونده شدید ذکر افوض ُ امری الی الله رو بگید ..انشاله خداجوابمونو بده 

مطمئن باش بدیهایی که در حق شما کردن یه روزی بهشون برمی گرده فقط باید صبر داشته باشی  با شوهرت ...

کی دیگه خسته شدم نه بدنی مونده نه هیچی ظلم دیدن خیلی بده خدا کنه با چشمام عدالت خدا رو ببینم 

نه فامیل نیستم غریبه هستم هر غلطی خواستن کردن

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم وبی خدا به ادمی که میگ من بدبختم توجه نمیکن. سع جایی خودت باید از خودت دفا ...

نمتونم دست خودم نیس میگفتن انگ بهمت میزنیم دارم دیونه میشم یه بی زبون بی پناه هستم

کی دیگه خسته شدم نه بدنی مونده نه هیچی ظلم دیدن خیلی بده خدا کنه با چشمام عدالت خدا رو ببینم  ...

آره درکت میکنم ولی مطمئن باش با چشمای خودت میبینی واگذارشون کن به خدا 

من که دعای انتقام از ظالم تو گوگل سرچ کردم ..میخونم هر وقت یادم میاد . برادر شوهر منم خیلی خباثت ها ...

چرا این خبیث ها گیر آدم های خوب میفتن چرا نمیفتن با یکی که پوستشونو بکنه خدایا چقدر ما زن ها بدبختیم از شوهر کمه قوم شوهرم باید بخوریم

خانواده شوهرم خیلی بددهن بودن. 

خیلی حرف های بدی میزدن. 

من خیلی ناراحت میشدم. 

خیلی توهین میکردن. 

تقاص پس دادن. 

برادرشوهرم زنشو طلاق داد و زن دوم گرفت. دوباره طلاق داد و زن سوم گرفت. 

برادرشوهر دومی هم زنش را طلاق داد و یکی دیگه زن گرفت. 

برادرشوهر سومی هم خل و چل شد. پزشک قانونی رای داد. 

خیلی حرف های زشتی میزدن. 

مثلا فحش میداد. می‌گفت حیوان، بی فرهنگ، مادرت شوهر نمیخواد....  خیلی بی ادب بودن. 

خودشون هم میدونن  آه من گرفته.