2777
2789
عنوان

قم یا یزد ؟؟؟🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 67 پست
امیدوارم به دوستان بر نخوره . یزد به شدت مردم با فرهنگی داره امکانات بیشتری داره چون شهر توریستیه و ...

راسته میگن تو یزد خیلی به حجاب گیر میدن ؟؟ من حجابم بد نیست متوسطه 

میشه بیش تر از قم بگین خواهش میکنم ❤❤

من چندبار رفتم قم.شهر خوبیه 

ولی دلم خیلی میگرفت هرجا رو نگاه میکردم چادری بودن 

من که مانتویی ساده بودم برام یه جوری بود 

وگرنه همه چیز شهرش خوب بود

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۴سال قم زندگی کردم .

کاملا غریب بودم و سرم‌ رو گرم دانشگاه کرده بودم 

بستگی به روحیه خودت داره 

من دوران مجردی توی تهران مدام با دوستانم بیرون بودم همه جای تهران رو از لواسون تا شهر ری رو می‌گشتیم 

اما قم شهر کوچیکه جاهای مهمش یجا مثل حرم هست و کوه خضر که قشنگه 😍

چند تا محله اعیونی هم داره که مراکز خرید برند داره ...

روستاهای کاملا سرسبز هم داره که اگه بری باورت نمیشه این جاها توی شهر کویری قم وجود داشته باشه😁😍

میشه بیش تر درباره قم بگین آزادیش امنیتش مراکز خرید و تفریحی کلا چ طوره ؟؟

مردمش خوبن.اب وهواش الان گرمه یه ماه دیگه خوب میشه.پاساژواینا خیلی داره تفریحی ام داره ولی ن خیلی .حجابتم بستگی بع خودت داره محله های پایین مذهبی ترن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
هر کدوم بهت نزدیک تره اگه من خودم بخوام انتخاب کنم ، قم رو انتخاب میکنم  چون به محل زندگیم نز ...

قم به من هم نزدیک تره ولی طول تحصیلم زیاده میخوام شهر خوبی برم

من میگم یزد.مردمش کار ب کار هم ندارن.ما قبلا موتور داشتیم خریدا رو میذاشتیم رو موتور میرفتیم پاساز دوساعت بعد میومدیم هیچکس نگاهم نمیکرد.یا در خونه باز بمونه اصلا کسی کار نداره.البته ۶ ۷ سال پیش 

الان با این وضع مملکت ....

خدایی امنیتش خوبه.قم ابش شوره.پر از قارچ سمیه😉

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

ن بابا.مگه من زندگی نمیکنم..با تاب بالا ناف میان تو کوچه خیابون دختر دیگه گذشت اون زمون

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
آره احتمال هردو واسم هست ولی نمیدونم کدوم رو بزارم اولویت 

من بودم صددرصد یزد رو میزدم

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤

قم اینطوریه و جالبه در مورد امنیتش اینطوری میگن اینجا. اصلا امنیت نداره تو تاکسی ممکنه با هر صحنه ای رو به رو بشی خودم دو سال اونجا درس خوندم 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
عزیزم من ۴سال قم زندگی کردم . کاملا غریب بودم و سرم‌ رو گرم دانشگاه کرده بودم  بستگی به روحیه ...

عه چه خوب شما رو پیدا کردم اتفاقا منم روحیم مثل شماست با دوستام بیرون زیاد میرم نظرتون درباره جو فرهنگی و مکان های تفریحی قم چیه ؟؟ راسته خیلی به حجاب گیر میدن ؟؟

میشه درباره مراکز خرید و تفریحی و جو و فرهنگ قم هم بگین ممنونم ❤❤

مراكز خريد كه خيليييي زياد داره و خيلي جاهاي لوكس كه اصلا با يزد قابل مقايسه نيست

من خودم قم تنهام ولي اينقدر جاي خريد و تفريح داره كه ادم خسته نميشه

خيليا ميگن قم به پوشش گير ميدن و چادري هستن ولي اينجوري نيست

فقط اطراف حرم جمكران اينجوريه ،بقيه خيابونا ازاد مثل شهرهاي ديگه

من متولد و بزرگ شده تهرانم ولی وقتی رفتم یزد انقد از مردم و شهر خوشم اومد که گفتم اگر روزی خواستم از تهران برم قطعا یزد رو انتخاب میکنم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹