2777
2789
عنوان

اگه تولد برادرزاده تون دعوت نشید...

464 بازدید | 29 پست

سه تا داداش دارم

فقط زن یکی شون با ما لجه

برادزاده ام ۵ سالشه

داداشم با ما خوبه ولی زنش هرازگاهی فتنه می کنه درحدی که عادت کردیم و اصلا کاری باهاش ندارین یعنی حتی جواب هم نمی دیم بهش دیگه! انگار که داره با دیوار دعوا می کنه.

سر تولد یکی سالگی بچه اش دعوت مون نکردند و خونه ی عمو بزرگه اش جشن گرفتند.

حالا جمعه تولد گرفتند تو باغ دوست داداشم و ما که تو کرونا هیچ جا نرفتیم هم دعوت نشدیم. بدون اینکه بحث و دعوایی بین مون باشه. 

دلم برای داداشم می سوزه که این قدر ساده است و فقط به خاطر بچه داره تحمل می کنه.

شما بودید چی کار می کردید؟

مامان بابام که می گند هیچی نگو!

از بس هیچی نگفتیم ...

داداش من کار کنه زحمت بکشه قرض کنه فک و فامیل تازه به دوران رسیده ی زن داداشم بریزند و بپاشند؟!

گفتم الهی کرونا بگیرند خانواده ی زنش مامانم می گه نه نگو! ول شون کن!

این کاربری برای دو خواهر است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی داداشت ساده و مظلومه .ناراحت نشیا ولی اگه داداشت میخواست خانمش عمرا جرات نمیکرد دعوتتون نکنه .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

من جات بودم نارنجک به خودم می‌بستم می‌رفتم وسط جشن   

شوخی کردم محض عوض شدن حال و هوات

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
طلبکاری از مردم چرا؟دلش نخواسته دعوت کنه.میخواد خانواده ی خودشو دعوت کنه به هرررر دلیلی. وقتی دعای ...

تولد نوه شونه چرا نباید باشند؟

چرا هر بار تولد می گیره اون ها باید باشند؟

دعای مرگ رو بار اوله می کنم 

شما نمی دونی از گذشته یا از خانواده ی شوهرت بدی دیدی دلیل تمی شه ما هم این طور باشیم عزیزم.

این کاربری برای دو خواهر است.

حرف شما درسته ولی ولش کنید تقصیر داداشتون هم هست اگه میخواست شما رو دعوت کنه زنش هر کاری میکرد اون شما رو دعوت میکرد به حرف زنش هم گوش نمیکرد.ولی در کل خوشبحالتون راحتید عروس هر چی دورتر بهتر ما عروسمون دائم خونه ماست همش آویزون مادر منه زحمت هاش برا مادر منه خوشی هاش با خودشون شما حداقل ازتون دورن دیگه زحمت ندارن براتون.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
بی احترامی نیست؟! هربار تولد بگیره خانواده ی زنش بیاند؟ بچه بزرگ شده می فهمه کم کم چند سال بعد عکس ...

من حق میدم ناراحت باشید

ب داداشتون بگید ک احترام خانوادش اینجور وقتا دست ایشونه با احترام ولی حرفشو بزنه و خواستشو بگه و انجام بده زندگی دوطرفس عزیزم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من باشم وقتی دعوت نشدید خیلی بی اهمیت باش نقطع ضعف دست زنداداشت نده.داداشت هم همچین ساده نیست وگرنه به خانمش میگفت حالا که گلچین میکنی واسه دعوت کردن خانواده منو حذف میکنی پس بهتره تولد نگیریم.اگه بفهمه شما ناراحت شدید اونوقت کع ذوق میکنه خودتو بزن به اون راه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
تولد نوه شونه چرا نباید باشند؟ چرا هر بار تولد می گیره اون ها باید باشند؟ دعای مرگ رو بار اوله می ...

ببین تا وقتی از بقیه توقع داری همیشه و همه جا ناراحت میشی.

توقع نداشته باش.عروستون با خانواده ی خودش راحت تره.دلش میخواد اونا رو مهمون کنه.همین.

طلبکاری از مردم چرا؟دلش نخواسته دعوت کنه.میخواد خانواده ی خودشو دعوت کنه به هرررر دلیلی. وقتی دعای ...

عزیزم همیشه همه چی دل بخواهی نیست احترام هم هست 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰