2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم راضی بودم البته من اهواز عمل کردم ۲ سالی میشه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

عزیزم منم سی ام این ماه نوبت دارم تهران پیش دکتر شهریار حدادی خیلی تحقیق کردم تا ایشون و پیدا کردم میگن کارش خوبه ولی باز شک دارم میترسم خوب جراحی نکنه البته من میخوام لیفت کنم سینه ها وحشتناک چروک و افتاده شده اخه سی کیلو کاهش وزن داشتم شما پیش کدم وکتر میری کارش چجوریه؟ ممنون نیشم بگی بهم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

درک نمیکنم این همه پول میدین تا سینه بزرگ کنین😐😑چه فایده ای داره حالا خداوکیلی😐یه باشگاه میری بهت ورزش میده خوش فرم میشه دیگه این کارا چیه نمیفهمم😑پولتون زیادی کرده؟

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊

خواهر منم پروتز گذاشته خیلی خوب شده اون که اصلا سینه نداشت الان سایزش ۷۵ خیلی فرم هیکلش بعد عمل تغییر کرد

درد بعد عمل طبیعیه اما اصلا دردش غیر قابل تحمل نبود بخیه هاشم دقیقا زیر خط سینس یعنی اصلا مشخص نیست اینکه ردش هم بمونه واقعا بستگی به پوست خود آدم داره خواهر من کلا خودش خوش زخم دکتر هم بهش پماد ترمیم کننده داد

اسمش دکتر مهدی جعفری مطبشون تهران جردن هست

https://doctorjafari.ir/

تو اینستا هم پیج دارن نمونه کارا و هزینه های جراحیشون هست اسم پیجشون jarahisine است

این تلفن مطب:

۰۲۱-۸۸۸۸۰۱۷۱-۲