2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست
🤣🤣 حسادت به آدم مجازی اخه تو برو تایپک های منو بخون تا ببینی همسرم به تیکه جواهر که همه حسرتمو میخ ...

به توصیه خودت به تاپیک هات سر زدم   دیدم بخاطر یه تیکه گوشت برای یخچال به جون هم افتادین...😑🤦🏻‍♀️

ریپلای نکن

من زندگی ک  مرد به زنش بگه میرم زن میگیرم روت  حسرتشو نمیخورم...  بیشتر شبیه نفرینه🤦 ...

باشه باشه 🤣🤣 تو خوابم نمی تونی ببینی اخه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به توصیه خودت به تاپیک هات سر زدم   دیدم بخاطر یه تیکه گوشت برای یخچال به جون هم افتادین...😑🤦 ...

🤣🤣 به جون هم تو یه مقدار صدا بلند کردن از حد عادی میکی به جون هم افتادن 🤣🤣 کلا منفی گرایی جنبه منفی هرچیزیو میبینی این اصلا خوب نیست برات

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
🤣🤣 به جون هم تو یه مقدار صدا بلند کردن از حد عادی میکی به جون هم افتادن 🤣🤣 کلا منفی گرایی جنبه م ...

منی که تاحالا توی  زندگیم این اتفاقاتو ندیدم  برام خیلی بزرگ و گنده به نظر میان...  نمیدونم بیشتر از صدا بلند کردن دیگه چیه  شما تجربت زیاده

منی که تاحالا توی  زندگیم این اتفاقاتو ندیدم  برام خیلی بزرگ و گنده به نظر میان...  ن ...

بباشه عزیزم خوش باشی من خوشحال میشم یکی خوشبخت باشه موفق باشی 😊😊

مودب باش باشه شوهر تو سطح بالا شوهر ما سطح پایین ما همین جوری دوسش داریم بهش افتخار میکنیم بعدم از ب ...

ولش کن معلوم نیست دلش از کجا پره اینجوری داره خودشو تخلیه میکنه معلوم نیست چشه اینقد آتیش گرفته 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
ولش کن معلوم نیست دلش از کجا پره اینجوری داره خودشو تخلیه میکنه معلوم نیست چشه اینقد آتیش گرفته  ...

عزیزم سطح لبل این خانم خیلی بالاس به ماها نمیخوره نمیبنی  همه رو به توهین و مسخره گردن گرفته این سطح بالای آدمو نشون میده😂😂

عزیزم سطح لبل این خانم خیلی بالاس به ماها نمیخوره نمیبنی  همه رو به توهین و مسخره گردن گرفته ای ...

نه اتفاقا خیلی شخصیت پست و حقیری داره که به راحتی توهین میکنه بعدم رفته تو تاپیکا دنبال آتو خیییلی بد بخت و حقیره 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
نه اتفاقا خیلی شخصیت پست و حقیری داره که به راحتی توهین میکنه بعدم رفته تو تاپیکا دنبال آتو خیییلی ب ...

بی خیال گلم خودتو ناراحت نکن برا آدم مجازی