2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست
حتما توام خوشت میومد...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️   چندسالتونه... مشخصه تو بچه ایاره واقن اون حداقل ۱۰ سال ...

اره واقن یازده سال ازم بزرگتره من بیست سالمه نه اخه چرا خوشم بیاد کلن اخلاقش اینتوریه ک ک  ادمو حسودی کنه بهش

خدا جونم  مواظب نی نی کوچولوننخودیم باش که سالم بیاد تو بغلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه حساسی شوهر منم از این حرفا زیاد میزنه من اصلاعین خیالم نبست میخوان خودشون لوس کنن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
این شوهرارو از کجا پیدا میکنین؟؟؟   یکم احترام و عزت براتون قائل نیستن   نمیفهمم چرا اصلا ...

وا چقدر گندش می کنی جو میدی بیشتر مردا ازاین شوخیا میکنن که زن حسودی میکنه خوششون میاد حالا واقعی که نمیرن زن بگیرن زیر یکیش زاییدن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وا چقدر گندش می کنی جو میدی بیشتر مردا ازاین شوخیا میکنن که زن حسودی میکنه خوششون میاد حالا واقعی که ...

نه والا من اطرافم چنین مردای سطح پایین ندیدم   مگه حتما باید برا بگیره ک ناراحت بشین؟؟؟

عزت نفس و احترام زبانی هم باید حفظ بشه...  نمیدونم یا شماها زندگیاتون عجیبه   یا من... ‌‌    توی این ۴سال چنین حرفایی بینمون رد و بدل نشده..😐😑

اره واقن یازده سال ازم بزرگتره من بیست سالمه نه اخه چرا خوشم بیاد کلن اخلاقش اینتوریه ک ک  ادمو ...

😑😑😑😑 درکتون نمیکنم  انگار قحطی شوهر اومده به هرکی از راه میرسه بله گفتین...   مرد انقد سطح پایین و نفهم ندیدم توی عمرم..

نه والا من اطرافم چنین مردای سطح پایین ندیدم   مگه حتما باید برا بگیره ک ناراحت بشین؟؟؟ عزت نف ...

مودب باش باشه شوهر تو سطح بالا شوهر ما سطح پایین ما همین جوری دوسش داریم بهش افتخار میکنیم بعدم از باطن هرکس خدا خبر داره از کجا معلوم شوهرتو که از این شوخی ها نمبکنه یا همون مردای اطرافت پشت پرده کاری نکنن زیر ابی نرن 

مودب باش باشه شوهر تو سطح بالا شوهر ما سطح پایین ما همین جوری دوسش داریم بهش افتخار میکنیم بعدم از ب ...

😂😂😂😂افتخار کن که بهت میگه میرم زن میگیرم ‌گلم دیگه از حسادت توهم زدی  بیخیال

😑😑😑😑 درکتون نمیکنم  انگار قحطی شوهر اومده به هرکی از راه میرسه بله گفتین...   مرد انقد ...

عزیزم لطفن توهین  نکن  من هاشقشم اونم عاشقه منه گفتم ک شوخی میکنه  

خدا جونم  مواظب نی نی کوچولوننخودیم باش که سالم بیاد تو بغلم 
😂😂😂😂افتخار کن که بهت میگه میرم زن میگیرم ‌گلم دیگه از حسادت توهم زدی  بیخیال

🤣🤣 حسادت به آدم مجازی اخه تو برو تایپک های منو بخون تا ببینی همسرم به تیکه جواهر که همه حسرتمو میخورن به هرحال  موفق باشی 

عزیزم خودتو گول میزنی فقط... یا نمیدونی شوخی چیه   یا نمیدونی عاشق چجوریه...

یه مرد عاشق کاری نمیکنه همسرش ناراحت بشه  این حرف که‌میرم زن‌میگیرم شوخیشم اصلا قشنگ نیست و کاملا یه توهینه برای خانوم...  دیگه باز شما خودت بهتر میدونی....

ولی این اسمش عشق نیست... عشق واقعی ندیدی که ببینی چطوره

ولی بشین باهاش منطقی حرف بزن بگو این حرفا توهین به حساب میاد و بده و زشته و... از این حرفا.. بگو من حرفی نمیزنم که تو ناراحت شی  و دلم میخواد این رفتار متقابل باشه ....  رو مخش کار کن از سرش بنداز

خانم میاد دم از سطح بالا بودن میزنه بعد خودش همه رو به توهین و مسخره و قضاوت گرفته ادم کدوم باور کنه 😏😏

🤣🤣 حسادت به آدم مجازی اخه تو برو تایپک های منو بخون تا ببینی همسرم به تیکه جواهر که همه حسرتمو میخ ...

من زندگی ک  مرد به زنش بگه میرم زن میگیرم روت  حسرتشو نمیخورم...  بیشتر شبیه نفرینه🤦🏻‍♀️