2777
2789

سلام مهربونم 

۱-خدایا ممنونم از اینکه دیشب دلم شکست تونستم خودمو کنترل کنم و بی حرمتی نکنم که یه وقت ناراحتی ها بزرگتر شن.

۲-خدایرعزیزم ممنونم بابت اینکه همسرم تو ناراحتی پشتم بود. و حرفامو شنید.

۳-خدایا شکرت بابت یاسمن خدایا خیلی خوشحالم از اینکه تو این شهرم تونستم یکی که از جنس منه شبیه منه رو پیدا کنم و باش دوست بشم.

۴-خدایا مرسی که کلی آدم خیر خواه تو زندگیم هست که بهترین رو برام می‌خوان.

۵-خدای بزرگم شکرت برای برادرشوهرم و همسرم که همسایه خوبی هستند برامون و مثل کوه تو‌دوتا داداش پشت همن

۶-خدای بزرگم ممنونم ازت که همسر عاقلی دارم و بی پدرش بی حرمتی نمیکنه و احترامشو ‌‌‌‌‌‌‌نگاه میداره.

پدر و مادرم، همسر خوب، سلامتی، بیبی فیس🙄، برف و زمستون

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیزی که خدا داده جای شکر داره حتی امتحان و مصیبت

شعار نمیدم واقعا حرف دلمه 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

7-خدایا شکرت از اینکه هر روز صبح از خواب پا میشم و شکرگزاری میکنم

8-خدای بزرگم مرسی که تو رسیدن به اهدافم کمکم میکنی و هوامو داری

9-نازنین خدای عزیزم مرسی از اینکه وقتی از خونه دور میشم یکی هست نگرانم باشه و منتظر باشه.خداجونم مرسی که آنقدر خوشبختم.

10-خدای بزرگم ممنونم که قانعم و میتونم شاد باشم با چیزای کم  خدایا مرسی که عاشقمی ‌‌ودوستم داری 

1. خدا یا شکرت که هنوز کرونا نگرفتم    2. خدا یا شکرت که تو این روزگار سخت تقریبا آرومم.  3. خدا یا شکرت که بچم سالمه. 4. خدایا شکرت بابت اینکه از کسی کینه به دل نمیگیرم   5. خدا یا شکرت که هستی 

1_خدایا شکرت بابت داده و نداده ات

2_خدایا شکرت بابت خانواده ی خوبم

3_خدایا شکرت ب خاطر سلامتی که ب من و خانواده ام داده ای

4_خدایا ممنون که همیشه هوامو داری

5_خدایا ممنونتم بابت  بچه های سالمی که ب من عطا کردی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

خدای بزرگم من ممنونم و که ۱۱۱۱ شد

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂

1ول ازهمه سلامتیم 

دوم شوهرمومن وپولدار

سوم خوشگلی وقدم💃

همیناازسرمم زیادن😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

خدایا من خسته ام یه کاری کن

خدایا یه کاری کن دلم آروم بگیر

خدایا منو میبینی؟

خدایا شادی واقعی چطوریه؟

خدایا در وا کن من هنوز پشت درم😭😭😭😭

خدایا هنوز انقد بد نیستم که ولم کنی دستهامو میگیری؟

شده ایا غمی ریشه به جانت بزند

خدایا شکرت به خاطر سلامتی که به منو خانوادم دادی 

خدایا شکرت شوهرم دوسم داره و دوسش دارم و زندگیم عشق داره 

خدایا ممنون که دوتا دختر خوشگل و ناز و خوب بهم دادی 

خدایا ممنون که مسلمونم و شیعه علی 

خدایا ممنون که همه جا به دادم رسیدی و کمکم کردی از تو آمپاز دربیام 

خدایا ممنون که بچه اخریمو رومو زمین نمیندازی و ی پسر سالم بهم میدی 😊

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

پروردگارا .ازت واسه سلامتی خودم وخانواده سپاسگذارم💞سپاس سپاس سپاس

خداجونم ازت واسه زندگی قشنگم وهمسر خوبم سپاسگذارم 🌺🌹سپاس سپاس سپاس

جان جان از واسه کوچولی که توراهه وسلامتیش سپاسگذارم 🌺💞🤰سپاس سپاس سپاس

خداجونم ازت واسه استعداد هایی که بهم عطا کردی واسه قلب بدون کینم .متعادل بودن چاکراهام سپاسگذارم 🌺🌺🌺سپاس سپاس سپاس .

ای عشق مطلق ازت واسه جذب های قشنگم سپاسگذارم 🥰😍💞سپاس سپاس سپاس

خداجونم تو دلیمو حفظ کن 😍😘میسپرمش یه خودت 🤰🤰خداجونم شکر که مامان شدم

خدایا ممنونم که همیشه کنارم بودی و هستی۲ خدایا ممنونم که نتم وصل شد و دوباره اومدم نی نی سایت۳ خدایا ممنونم که یه نفر نگرانم شد و دنبالم گشت (منظورم از استارتر)۴ خدایا ممنونم واسه دیروز غروب با اون هوای بی نظیرش و حال دلم که خوبه۵ خدایا ممنون واسه دختر و همسر عزیزم. ۶ خدایا دوستت دارم❤❤❤

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

استارتر جونم سلام نتم قطع بود هر صبح منو تگ کن یادت نره هاااااا😘😘😘

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤