2777
2789
عنوان

پنج تا چیز که بخاطرش خیلی خدارو شکر می‌کنی بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومی.ممنون که به یادم هستی.

خدایا شکرت میکنم بابت عزیزانم....که هستن و وقتی بهشون زنگ میزنم با روی باز جوابمو میدن......خدایا میدونم داری میبینی که امروز حال دلم گرفته است....خدای مهربونتر از مادر......من فقط یه دونه خاله دارم.....اونم بخاطر فاصله سنی کممون مثل خواهر بزرگترمه.....خدایا از دست من کاری برنمیاد براش........خدایا امروز با شنیدن صداش دلم مثل شیشه شکسته ریخت........حالش بده خدایا تو کمکش کن.....خدایا به خاطر بچه های کوچیکش و همسر نابیناش.....خدایا مثل همیشه مهربون باش....شاید الان خیلی خیلی بیشتر به لطفت نیاز دارم.......

ببخشید عزیزم....امروز شکرگزاریم یکم.....چی بگم.......دعا کن با دل پاکت برای خاله م.....کرونای سختی گرفته.....من یبار داغ دیدم از این لعنتی........

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خدایا شکرت که زنده ام

میتونم جبران کنم ایشالا

کم کاری های معنوی ودنیای رو

خدایا شکرت حالم خوبه

خدایا شکرت پدرم بهتر شد

یک مدت سرگیجه داشتن 

ومن خیلی مضطرب بودم

خدایا شکرت برای همه ی الطافت

💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خدایا شکرت با اینکه تنهام ولی تو رو دارم 

خدایا شکرت همسرم هنوز سرکار ولی مدام به فکر منه که تنهایی چیکار میکنم و حواسش به منه

خدا رو شکر که امروز کمر درد نداشتم 

خدا رو شکر امروز با اجیم کلی حرف زدم و خندیدم و پر از انرژی مثبت شدم 

خدا رو شکر که دارم نماز میخونم و دیگه تارک الصلاه نیستم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
@عشق5     @_درنا_    

خدایا شکرت بابت حس خوبی که امروز داشتم

خدایا شکرت که ما نماز ظهر و شبمون رو به جماعت میخونیم

خدایا شکرت بابت سلامتی که به ما دادی

خدایا شکرت بابت نعمتهای فراوونی که دادی

خدایا شکرت از اینکه تو رو دارم و وقت و بی وقت مزاحمت میشم و نمیگی برو فردا بیا

خدایا دوست دارم عاشقتم شکرت خدا از اینکه هر روز بر نعمتهای بیکرانت بر من و خانواده ام می افزایی

عاشقتم دوست دارم خیلی زیاد

و خدایی که بشدت کافیست......