sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 عنوان کیست کلیه 49669 بازدید | 57 پست سلام کلیه سمت چپ مادرمکیست داره دوکیست یکی نوع مدولاری یکی هم کورتیکالدلم آشوبه توروخدا کسی میدونه یعنی چی شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش 1400/05/17 | 02:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38866 عزیزم در این مورد اطلاعی ندارم ولی کیست که خطرناک نیست با دارو رفع میشه چرا نگرانی؟ فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ریوار عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 23839 چیز مهمی نیست من کیست ده میل داشتم بعد مدتی دوباره سونوگرافی دادم دفع شده بود از کلیه م همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 عزیزم در این مورد اطلاعی ندارم ولی کیست که خطرناک نیست با دارو رفع میشه چرا نگرانی؟ توروخدا جدی میگی انقدگریه کردم دارم کور میشم من جز مادرم کسی رو ندارمتوگوگل خیلی بدگفته دارم میمیرم شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 چیز مهمی نیست من کیست ده میل داشتم بعد مدتی دوباره سونوگرافی دادم دفع شده بود از کلیه م توروخدا راست میگی قلبم داره کنده میشه مدولاری رو اینترنت سرچ کردم خیلی راجبش بدنوشته از عصری کور شدم ازگریه شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38866 توروخدا جدی میگی انقدگریه کردم دارم کور میشم من جز مادرم کسی رو ندارم توگوگل خیلی بدگفته دارم میمیر ... معلومه که جدی میگمتو نت بزن سردرد دارم میزنه سرطان داریعزیزم خودت حتما تحصیل کرده هستی آخه کیست که خطرناک نیست و با دارو حل میشهدور از جون غده باشه خطرناکهپاشو دختر الکی داری گریه میکنیپاشو برو بخواب😄 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 تقریبا اکثر افراد کلیه هاشون کیست داره،نگران نباش واقعا دلم داره میترکه ازعصری کل گوگل زیرو کردم همش بدنوشته انقدگریه کردم چشم به زور بازه شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
آرشیتکتم عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 704 واقعا دلم داره میترکه ازعصری کل گوگل زیرو کردم همش بدنوشته انقدگریه کردم چشم به زور با ... الهی بمیرم،غصه نخور،،خیلیارو دیدم که کیست دارن،،بخدا چیز مهمی نیست.ماه قبل مامانمم سونو داد که دوتا کیست داشتمیتونم بپرسم چرا سونو شدن؟
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 معلومه که جدی میگم تو نت بزن سردرد دارم میزنه سرطان داری عزیزم خودت حتما تحصیل کرده هستی آخه ... خیلی مممنونم ازت یه دنیا ممنونم من معلمم به سختی با زحمتای مادرم به اینجارسی شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38866 خیلی مممنونم ازت یه دنیا ممنونم من معلمم به سختی با زحمتای مادرم به اینجارسی خدا سایه اش رو سالیان سال بالای سرت نگه دارهبرو خیالت راحته راحت🤗 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 الهی بمیرم،غصه نخور،، خیلیارو دیدم که کیست دارن،،بخدا چیز مهمی نیست.ماه قبل مامانمم سونو داد که دوت ... خدانکنه ممنونم از محبتتمامانم کلیه هاش سنگ داشت اصرارکردم برو دکتر ببین برطرف شده یانه شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 خدا سایه اش رو سالیان سال بالای سرت نگه داره برو خیالت راحته راحت🤗 یه دنیااا ممنونمسرنمازم برای سلامتی خودت و خانوادت صلوات میفرستم شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38866 یه دنیااا ممنونم سرنمازم برای سلامتی خودت و خانوادت صلوات میفرستم ممنونم ازت عزیزدلم🌹 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 ممنونم ازت عزیزدلم🌹 من ازشما ممنونممیگم کیستش ازنوع مدولاریِ مدولاری خطرناکه مگه نه شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش