2777
2789

شوهر من از اول بارداریم نیومد سمتم گوشیشم خیلی جک کردم چیزی پیدا نکردم دلیلشم گفت چون خیلی حاضر جوابی بهم توهین میکنی نیومدم سمتت من بعد زایمانم عصبی شدم مثل قبل زایمان تحمل زورگوییشو ندارم توهین کنه توهین میکنم حالا اقا ناراحت شده که چرا من فحشت دادم توهم جواب میدادی چند وقته میخواد باز گرم باشیم ولی من نمیتونم چون نمیدونم تو این چند وقت چطوری خودشو خالی کرده و اینکه بابت رفتاراش خیلی اذیت شدم و افسردگی شدیدی گرفتم شما باشید اگر واسه رابطه نزدیکتون بشه اجازه میدید یا نه...... من دلم میخواد اذیتش کنم حریص شه نسبت بهم 

تیکر تولد نفس مامان❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ته وتوشو در بیارم

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

ن میگم برو همون جایی باش رفته بودی، من ی روزایی بهت نیاز داشتم ک نبودی

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

بره گمشه بابا

الان زده بالا خوب ک شد بازم همون اش وهمون کاسه 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

عزیزم یکم گذشت کن ببین چه تاثیری توی روحیت میزاره، هرچی حرصش بدی روح خودت آزرده تر میشه، ببخش تا سبک شی، من باشم میبخشم هر آدمی حق فرصت دوباره داره ولی زیاد رو نده بهش کم کم پیش برو ببین اوضاع چطوره

ديگه بعد از ٢٠ماه چجوري ميخواي حريصش كني. الان كه اومده سمتت و ميخوات رابطه رو درستش كنه همكاري كن اگرنه سرد ميشه و زندگي خودت سخت ميشه

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣