2777
2789

سلام شبتون بخیر

بچه ها من هفته قبل یه لباس سفارش دادم بعد طبق معمول چند روز بعد برام پیام اومد که به دلیل تاخیر فروشنده حذف شد:/ اما مبلغش برگشت نخورد... توی پیامش گفته بود اطلاعات کاربری رو تکمیل کنین منم امروز ظهر وارد اکانتم شدم و شماره کارت و اینارو تکمیل کردم. الان دیگه باید چیکار کنم؟ خودش برگشت میخوره یا باید یه فرایند دیگه رو هم طی کنم؟ چند روز طول میکشه برگشت بخوره؟ شما تجربه این شکلی داشتین تا حالا🙄

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تجربه اینطوری نداشتم  ولی پریروزها ماستمو نیورد و فرداش دیدم تو تاریخچه تراکنش برگشت زده به ...

اونو زدم

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
تا ۴۸ ساعت اصولا برمیگردونن بهت

مرسی😍

سعی کن همیشه پرداخت در محل بزنی

این چندمین باره برای من خود به خود حذفشون میکنن و من هم دقیقاا توی همون بازه زمانی احتیاج دارم اون کالارو🤦‍♀️چون همیشه این فرایند رو طی میکردم راستش نمیدونم چجوری باید درب منزل رو انتخاب کنم🤣

۷۲ ساعت دیگه واریز میشه

خیلی ممنونم ازتون😍❤

این چندمین باره برای من خود به خود حذفشون میکنن و من هم دقیقاا توی همون بازه زمانی احتیاج دارم اون ک ...

اونجایی که میخوای بانک انتخاب کنی که پرداخت کنی زیرش یه گزینه هست پرداخت در محل اونو انتخاب کن

اونجایی که میخوای بانک انتخاب کنی که پرداخت کنی زیرش یه گزینه هست پرداخت در محل اونو انتخاب کن

هوووم خیلی ممنونم😍❤واقعا برای شما هم زیاد حذف میشه یا من زیادی بدشانسم؟🤣