2777
2789
عنوان

بچه ها درسته که کسی که کرونا داره

1772 بازدید | 26 پست

نباید نوروبیون تزریق کنه چون باعث مرگ میشه؟؟؟

من جزو داروهای کرونا، دکتر سه تا بهم داده بود  هفته ای یکی ، امروز دومیشو زدم

وای خیلی میترسم😭

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما که اطراف مون هرکی کرونا داشته فوری براش زدن

خودم و همسرم هم کرونا گرفتیم دکتر هفته ای ۱ دونه نوشت برامون ۳ تا کلا

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
کی همچین حرفی زده؟!! نوروبیون در واقع یک ویتامین از خانواده ی ویتامین بِ هست که تزریقی و فوق العاده ...

نمیدونم نوشته بودن کرونا از ویتامین تغذیه میکنه

بجز ویتامین سی، نباید چیز دیگه ای استفاده کنی

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

خدا بیامرزم پس. من دو تا نوروبیون زدم😂😂 حلوا دوست ندارم فقط خرما پخش کنید

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
نوربیون مگه تقویتی نیست چرا مردن اخه!!!

نمیدونم ، شنیدم باعث مرگ میشه 

والا ما که اطراف مون هرکی کرونا داشته فوری براش زدن خودم و همسرم هم کرونا گرفتیم دکتر هفته ای ۱ دون ...

شما زدین؟ مشکلی پیش نیومد؟ چند وقت گذشته؟

دوستم زمانی که کرونا داشت هفته ای یکی زد سه تا

به منم سه تا داده دوتاشو زدم

نمیدونم ، شنیدم باعث مرگ میشه 

وقتی واکسنشو بزنی نباید تا دوهفته این امپولو هیچ امپولی بزنی 

تو اونو شنیدی الان برا تقویتت خوبه 

قشنگ متنی که میخونی مطالعه کن انقد حالت بد نشه عزیزم