2777
2789

میگه کسی ک شوهر داره همزمانم میتونه با کسی ک عشقشه باشه باهاش رابطه داشته باش تو خلوت یا مثلا میگه اینا گناه نیست لذت بردن و اینکه بتونی حتی تو مدت کوتاهی با چند نفری جنس مخالف باشی حالتو خوب کنه اشکال نداره اگه شوهرم داشته باشی هم ب شوهرت برسی هم ب عشقات یا اینکه میگه من تو ۱۴سالگی با دختر خاله هام و دختر عمه هام رابطه جنسی داشتم اصن اشکال نداره خیلی حالمون خوب بود با این کار یا اینکه نماز میخونم با دهان مست اصن اشکال نداره میگه من تو ۱۴سالگی همزمان با دختر خاله هم و دختر عمه هام و چندتاشون رابطه س ک س داشتم اصن این اقا یه چیزایی میگن تو مغزم نمیگنجه بمن میگه تو اصن تو زندگی این کارارو نکردی نصف عمرت رفته شماها بگید من جواب این اقارو چی بدم هنگ کردم 

و خدایی ک بشدت کافیست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خاک تو سرت مردک عوضی

زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی💔💔💔 بنظر مسخره میاد😔ولی برای خوش اخلاق شدن شوهرم با من برام دعا کنید.حتی یه صلوات ❤️خیلی شاد و پرانرژی بودم ولی تنهایی و غربت ، رفتارای شوهرم ، تبدیلم کرده به یه آدم افسرده و پرخاشگر...حتی حوصله خودمم ندارم💔خیلی تنهام.خیلی...دلم برای خونه بابا،برای دستپخت مامان...برای شوخی و خنده ی خواهر وبرادرام تنگ شده...💔ممنون از همه عزیزانی که برام دعا میکنید.زندگیتون سرشار از عشق و برکت عزیزانم🌹انرژی های مثبتتون و تو زندگیم حس میکنم❤️