2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بگید من جواب این اقا رو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 36 پست

بهش بگو برو گم شو . این اقا نیس . ببخشید این حرفو میزنم یه لاشخوره عوضی اقا گفتن حرمت داره لطفا به هر کسی نگین . درضمن بهش بگو برو گم شو چون اون داره شما رو تحریک جنسی میکنه . بهش بگو گم شو بعد بزن بلاکش کن کاری نداره

‌تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش جواب دادن نداره،والا یکی نیس بگه اشکال نداره چون تو بلد نیستی از پس غریزه ات بر بیای مثل حیوان ،چون خیانت اسونه و پابند ارزشای انسانی شدن،سخت .اول بخودت خیانت میکنی چون صفتِ خاین بودن و برده ی غریزه شدنو درونت پرورش میدی..اگر مفید بود ،تا الان از شر امیالت رها شده بودی نه اینکه معتادشون بشی ..

من از آن روز که در بند تو ام آزادم..
میگم من تو عمر زندگیم فقط با شوهرمم میگه نصف عمرت رفته منو مسخره کردن ایشون اصن کلا یه افکاری داره ن ...

حرفهای چرند این حیوون اصلا جواب نداره چون جواب ابله هان خاموشیه  بنظر من حتی هم کلام شدن با یه همچین جانوری گناهه

ولی افکارش داره دیونم میکنه چون من دختر خیلی ساده ای هستم اصن این چیزارو ن دیدم ن شنیدم یا مثلا میگه قاضی واسه اینکه حکم طلاق بده ب زن ک مهریه راحت بگیره زنا رو مجبور میکنه ک باهاشون رابطه داشته باشه 

و خدایی ک بشدت کافیست❤
با هر کس نشست و برخواست کنی ،رفته رفته امواجش روی تو تاثیر میذاره و شبیهش میشی.. با مردم نااهل مبادت ...

ممتونم عزیزم خوبه باشماها درمیون گذاشتم داشتم دیوونه میشدم😘

و خدایی ک بشدت کافیست❤