2777
2789
عنوان

دعوای بدی با شوهرم کردم....کمکم کنین

378 بازدید | 40 پست

سلام

شوهرم هم شغل دولتی داره هم یه رستوران

دیروز رفته بود رستوران سرشم شلوغ بود

هر بار زنگ زدم بنده خدا جواب داد

از ساعت ۷:30تا ۸ زنگ زدم واتساپ دیدم مشغوله شارژم نداشتم که تماس معمولی بگیرم.

بعدش خودش زنگ زد گفتم با کی حرف میزدی گفت هیچ کس،گوشیم کنار دخل بود،منم باور نکردم کردمش یه دعوای اساسی

الان زنگ زدم برادرشوهر گفت من دیروز اونجا بودم راست میگه،برادرشوهرم خیلی ادمه رک و روراستیه.

شوهرم الان خاموشه

میگه دیگه نرو سر کار

احتمالا هم طلاقت بدم

میگه دیگه چقد گند اخلاقیات رو تحمل کنم

راست میگه گند اخلاقم شدید

حالا چکار کنم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخلاق که تا آخر عمر عوض نمیشه ولی سعی خودتو بکن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

مادر خدا بیامرزم همیشه به متو خواهرم میگفت آزاد بزارین شوهراتون رو اگه خطایی میکنن زودتر معلوم بشه.بعدم میگفت هم زن هم مرد از پشت شیشه هم میتونن خطاشون رو بکنن.خدابیامرزتش.