مشکلات عروسها با خانواده شوهر ???? اگه همیشه باهاشون رفت و آمد کنی می گن: سیریش اگه رفت و آمدتو کم کنی می گن: قطع رابطه کرده?? اگه دست خالی بری خونه شون می گن: خجالت نمی کشه اگه بپزی و ببری می گن : انگار قبلأ بهش گشنگی دادیم که با خودش غذا آورده اگه حرف بزنی می گن : حرفاش تمومی نداره?? وراج اگه حرف نزنی می گن: بلد نیست حرف بزنه?? اگه بخری و شیک بپوشی می گن : ولخرج???? اگه ساده بپوشی می گن : آبرومونو برد ?? تو مهمونیا کمک کنی می گن : می خواد خودشو زرنگ نشون بده اگه کمک نکنی می گن خجالت نمی کشه انگار مهمونه می خوره و می ره کنار بچه هاتو ببری خونه شون می گن: بچه هاشو میاره اینجا بازی کنند اگه نبری می گن: از حالا می خواد از ما قطعشون کنه اگه از خودت و خانوادت براشون بگی می گن : چاپلوس و خبر چین اگه نگی می گن : میاد خبر می گیره و می ره ?? اگه همه مهمونیاشونو بری می گن : از هیچ چیزی نمی گذره ?? اگه نری می گن : اگه خانواده خودش بود که می رفت???? عزیزم راهی نداری جز اینکه پسرشونو بهشون پس بدی (laugh)(laugh)(laugh)(laugh)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخام پس بدم اما زیر بارش نمیرن اما پس نمیبرن کلی کیف کردم دمت گرم البته اینم بگم من خونواده شوهرم خوبن اما گاهی از این خصلت ها رو توشون میبینم کلی خندم گرفت