2777
2789

سلام .من این ماه قرص لتروزول و امپول ازادسازی زدم .ی هفته مونده ب موعد پریودم دلم دردمیکرد مثل پریودی ونوک سینم حساس شده بود ..الان دوروز مونده ب موعد علائمم خیلی کمترشده .ینی میشه باردار باشم ؟😔کسی اینجور بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اگه قبلا این علایمو نداشتی, احتمالا بارداری,ولی,من همیشه موقع پریودی کلا حساس,میشم  تشخیصش سخته 

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
۱۲روز بعداز امپول ازادسازی بیبی زدم هاله انداخت ولی الانو نمیدونم باردارم یان خیلی نگرانم 

وای عزیزم  انشالله که حامله ایی, من جای تو بودم همین الان بی بی میزدم.

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
البته اگه قبلا این علایمو نداشتی, احتمالا بارداری,ولی,من همیشه موقع پریودی کلا حساس,میشم  تشخیص ...

قبلا هم دل دردشو داشتم سینه هامم متورم میشدن و درد میکردن ولی الان نوک سینم فقط حساس بود ک اونم کمترشده 

وای عزیزم  انشالله که حامله ایی, من جای تو بودم همین الان بی بی میزدم.

اخه بیبی ندارم .بعدم میگن تا ۱۴روز بعد امپول اثرات امپوله اگ بیبی مثبت بشه زیاد اعتباری بهش نیس

اخه بیبی ندارم .بعدم میگن تا ۱۴روز بعد امپول اثرات امپوله اگ بیبی مثبت بشه زیاد اعتباری بهش نیس

اهان من همیشه میخرم یکیم اضافه نگه میدارم. به شوهرت با خودت بخر ,پس فردا صبح زود بزن. انشالله که مثبت میشه

اهان من همیشه میخرم یکیم اضافه نگه میدارم. به شوهرت با خودت بخر ,پس فردا صبح زود بزن. انشالله که مثب ...

پس فردا دکترم گفته برو ازمایش ولی من دل تودلم نیس 😔

ان شاالله دعاکن برام 🥺

پس فردا دکترم گفته برو ازمایش ولی من دل تودلم نیس 😔 ان شاالله دعاکن برام 🥺

حتما برات دعا میکنم, به حق این ماه عزیز دلت شاد بشه, خبرشو.بده 

مشکلت چیه؟چندسالته

۲۵سالمه, کیست اندومتریوز دارم ,یبار عمل اورژانسی داشتم. بازم قراره لاپاراسکوپی بشم.