2777
2789
عنوان

پوست چرب و جوش دار

74 بازدید | 7 پست

دوستان من پک ضد جوش میخوام بخرم از شرکت نفیس شما امتحان کردید برای صورت هم میخوام پک ضد لک شم بخرم و کلی کرم دیگه آیا از شرکت نفیس تا حالا خرید کردید آیا راضی هستید و برای روشن شدن پوستم هم میخوام از سرم و ویتامین cاستفاده کنم شما استفاده کردید راضی بودید ؟لطفا بگید خیلی احتیاج دارم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
بیا از من بخر     نتیجه هارو برات میزارم🥰

نه لطفا بهم حق بدین نمیخوام محصول فیک‌ بزنم صورتم از شرکت سایت معتبر میخوام خرید کنم لطفا ناراحت نشو ها

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لطفا بهم حق بدین نمیخوام محصول فیک‌ بزنم صورتم از شرکت سایت معتبر میخوام خرید کنم لطفا ناراحت نشو ...

گلم بهت پیام دادم بخون

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺
این برندای نتورکی هم معتبر نیستن از داروخونه و آنلاین شاپای معتبر خرید کن من پوستم چربه خواستی برندا ...

نمیدونم حالا فکرم درگیر شرکت نفیس هست