دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من حبه حبه کردم گذاشتم تو قوطی های واشر دار گزاشتم فریزر ولی خشک کردنش برام راحتره
وقتی برمیذاری مثل اولشه یا نرم شده؟
دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
من ریز خورد کردم گذاشتم تو کیسه فریزر زیپی. یک سالم بیشتره تو فریزره یخچالم اصلا بو نگرفته
با چاقو یا میکسر؟
مامان من پوستشو میگیره بعد میریزه تو شیشه یا پلاستیک.هر وقت میخواد میاره بیرون رنده میکنه استفاده می ...
تازه میمونه؟