پسرمن نارس بود کم کاری داشت دوسه ماهه بود فهمیدیم درمانشو شروع کردیم وقرص مصرف میکرد هرچندوقت یبار دکتر براش ازمایش مینوشت سر سه سالگی دکترگفت قرصش قطع کن بعددوهفته آزمایش بده ازمایش داد روی مرز بود دوباره گفت دوماه دیگه بازآزمایش داد اینسری دکترگفت یذره پرکارشده اما نه که جای نگرانی باشه چون بچه ها اینطورین مث بزرگا نیست نوسان دارن الان پنج ماهه قرصش قطع کردیم و داێم تحت کنترله که خداروشکر دکتر گفت کم کاریش رفع شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرمن نارس بود کم کاری داشت دوسه ماهه بود فهمیدیم درمانشو شروع کردیم وقرص مصرف میکرد هرچندوقت یبار د ...
دوسه ماه بعد ب دنیا اومدنش؟من پسرم ۳۴روزشه،۳روزه بود ۱/۵بود،۲۴روزه ۸/۵شده بازم برا ۳۸روزگی تکرار نوشته،بنظرتون کم کاری داری؟دیر نیس برا درمان؟رو مغزش تاثیر نمیزاره؟