از افرادی که الکی از باسلام تعریف میکنند ،
اینا همونایی هستند که از فروشگاه های متخلف دیگه هم تعریف الکی میکنند ,
من از همان اول کار باسلام مشتریش بودم و همان کالای اولی را هم که عملا یک ماه در پست گیر کرد تا ارسال شد راس 7 روز بعدش باسلام تاییدش کرد درحالیکه مواد خوراکی نباید یک ماه توی پست گرما بخوره و مجبور شدم همش را بندازم توی سطل آشغال .
پول را هم اگه فروشنده پر رو و متخلف باشه نصفش را بیشتر نمیتونی پس بگیری چون در سایت اهالی با سلام که خود باسلام باز کرده انواع روش های دور زدن مشتری را فروشنده های باسلام بهم یاد میدهند و مدام هم به خریداران توهین میکنند انگار خریدار ها برده اون ها است .
یکی شون به همکارش یاد داد که جنس را که با پست فرستادی برو اداره پست و برگه پر بکن و از پست بخواه که بدون دادن به مشتری برگشت بزنه کالا را به تو ولی کد رهگیری پست حتی نمینویسه که برگشت خورده و بدون اطلاعات مینویسه مرسوله هنوز از مرجع به دست پست نرسیده و با سلام هم بابت جنسی که اصلا بهت نرسیده و برگشت خورده 7 روز بعدش برای فروشگاه تاییدش میکنه ؛
تا حد ممکن اگه جنس درشهرتون موجوده از باسلام کالایی نخرید
اگه مشکلی پیش بیاد و تیکت شکایت ثبت بکنی اصلا بررسی اش نمیکنند
و اگه گیر فروشنده دروغگو بیفتی بدبختت میکنند
تلفنی هم یک ساعت پشت خط منتظرند میزارند و اصلا اهمیت بهت نمیدهند بعد خودشان یک سایت دیگه هم باز کرده اند برای غرفه دارهاشون بنام اهالی با سلام و توی اون سایت انواع دور زدن مشتری را بهت یاد میدهند
تازه با یک روش شرورانه یک سایت به نام پرشین باز کرده اند که خارجی ها از ایران مثلا خرید بکنند و از ایران براشون پست بشه
کل لوازم عطاری که توی ایرانه را از چین و یا هند وارد میکننند بعد یک ایرانی بیاد از خارج به خیال ساخت ایران بودن از این کلاه بردار ها خرید بکنه
درست مثل قدیم ها که اجناس حصیری را از خارج وارد میکردند ودر شمال ایران به اسم حصیر ساخت شمال میدادند به خریدار توریست بدبخت
فروشنده با پست و یا تیپاکس ضد و بند داره و یا جنس را اصلا نمیفرسته و به دروغ میگن خریدار تحویل نگرفته و باید هزینه دو تا پس کرایه را باسلام از خریدار بگیره و به اون بده و بعد باسلام کامنت اعتراضی تو را از صفحه فروشگاه حذف میکنه و هیچ کسی نمیفهمه که این فروشنده چه روشی برای چاپیدن پول مردم را اجرا میکنه و یا جنس را یک هفته قبل از ارسال کد رهگیری از پست میگیره و عملا یک هفته بعد ارسال میکنه چون باسلام بدون تایید تو درست راس یک هفته بعد از ارسال کالا بدون رسیدن و مهلت بررسی کالا ، کالا را سرخود برای فروشنده تایید میکنه و فروشنده های شرور و متخلف هم یاد گرفته اند از این قانون من در آوردی باسلام به نفع ارسال های ناقص و یا ارسال کالای معیوب خودشان سواستفاده بکنند
از باسلام گوشی موبایل هم نخرید چون کدی که برای رجیستری بهت میدهند کد رجیستری موقته و بعد از چند ماه اخطار همتا برایت میاد
در شبکه های اجتماعی هم اطلاع رسانی بکنید که کسی از خارج از سایت پرشین که مال باسلام است خرید نکنه که هم جنس را نمیفرستند و هم سرت کلاه میزارند و هم بخاطر دور زدن تحریم های ضد ایران در خارج کارشون به پلیس و اداره مهاجرت میفته