2777
2789

سلام من امسال سال اولمه که معلم ابتدایی میشم لطفاا بگید چطوری با بچها برخورد کنم که ازم حساب ببرن یا به حرفام گوش کنن یا هر نکته ای دیگه درباره تدریس یا رفتار با بچها به ذهنتون میرسه لطفا بگیددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سال دیگه معلم میشم😬ازالان بهش فکرمیکنم میترسم

بیا دست به دست هم بدیم من سال اولمو به خوبی تموم کنم من تجربه دار میشم بعد به تو کمک میکنم 😂😂من یه خورده بیخیال بودم بهت پیشنهاد میکنم حتما بری کتابای تربیتی و مربوط به بچها رو بخونی هم استرستو کم میکنه هم اماده تر میشی🥰

بیا دست به دست هم بدیم من سال اولمو به خوبی تموم کنم من تجربه دار میشم بعد به تو کمک میکنم 😂😂من یه ...

اره ماباهم میتونیم🤩🤝💪💪

ممنون ازراهنماییت عزیزم😊اتفاقا خودمم دنبال چنتا کتاب خوبم میخام ازاستادم بپرسم براسال دیگه باکوله بارتجربه برم😁

مشکل من بیشتر اضطراب واعتمادبنفس کممه🥺

اره ماباهم میتونیم🤩🤝💪💪 ممنون ازراهنماییت عزیزم😊اتفاقا خودمم دنبال چنتا کتاب خوبم میخام ازاستاد ...

منم همین مشکلو دارم دقیقا مخصوصا هرچی نزدیک تر میشم استرسم بیشتر میشه 😂اگه کتاب خوبی میشناسی ممنون مبشم به منم معرفی کنی 

من چنتا کتاب خوندم پیشنهاد میکنم تو هم بخونی کتابای دکتر مصطفی تبریزی رو حتما بخون اختلالات دیکته،خواندن ریاضی و ... یه کتاب تربیت جنسی هم داره خیلی خوبه 

کتاب به بچها گفتن و از بچها شنیدن جلد دومش برا معلماس درباره رفتار با بچهاس حتمااا حتمااا بخونش خیلی خوبه 

منم همین مشکلو دارم دقیقا مخصوصا هرچی نزدیک تر میشم استرسم بیشتر میشه 😂اگه کتاب خوبی میشناسی ممنون ...

ممنونم میخونمشون😊بپرسم چنتا کتاب هست اگ اسمشونوفهمیدم میگم بت