2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتم میتونی انتخاب رشته کنیا کار سختی نیست اصن از کانون استفاده کن سایت کانون قلمچی

مرسي 

رفتم هفت استاد گفت 500 تومن 🥺🥺🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دارم سعی میکنم خودم بتونم انجام بدم 

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
چه رشته ای هستی  علاقه ات چیه  رتبه ات چند شده منم امسال کنکور دادم نمی دونم انتخاب رشت ...

انسانی 

دوس دارم آموزش کودکان استثنایی قبول بشم 

رتبم خیلیی خوب نشده 

من سال دومم بود 

اگه میدونی سال قبل کم کاری کردی و نخوندی تصمیم جدی بگیر که حتما بخونی ولی اگه دودلی نمون 

انسانی  دوس دارم آموزش کودکان استثنایی قبول بشم  رتبم خیلیی خوب نشده  من سال دومم ...

موفق باشی عزیزم

من رشته ام تجربه ای 

پارسال سر یه سری مشکلات چهل روز آخر رو فقط درس خوندم نتونستم زیاد بخونم رتبه ام سیزده هزار منطقه شد عاشق پزشکی و پرستاریم احتمالا پرستاری آزاد بیارم  ولی خانواده ام مخالف پرستارین میگن کارش سخته نابود میشی می خوان بزنن برام فرهنگیان ولی من دوست ندارم 

واقعا نمی دونم چیکار کنم 

اموزش ابتدایی کودکان استثنایی برای رشته شما توی دفترچه کانون دیدم تا ۲۰ هزار کشوری هم آوردن اگه رتبه ات تو این حدودا باشه احتمالش وجود داره بیاری

موفق باشی عزیزم من رشته ام تجربه ای  پارسال سر یه سری مشکلات چهل روز آخر رو فقط درس خوندم نتو ...

رتبم زیر ده هزاره 

خدا کنه بیارم 🥺

موفق باشی عزیزم من رشته ام تجربه ای  پارسال سر یه سری مشکلات چهل روز آخر رو فقط درس خوندم نتو ...

رتبم زیر ده هزاره 

خدا کنه بیارم 🥺