2777
2789

الان میگن هر سرماخوردگی کروناس..خیلی مراقبت کن..تست بده..اگه دسترسی ب قرص نداری ی تشت آب ولرم بذار پاهاتو بذار توش تبت میاد پایین بعدشم دراز بکش ی پارچه نمناک بذار رو پیشونیت 

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
کرونا داری ریه ت هم درگیره 

به جز اسکن ریه از کجا می فهمن؟

من اصن نمی دونم چمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کروناست سرما خوردگی اینجوری نیست

من از صبح گلو و گوشم میخاره. کروناست ینی؟

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
نه بابا تازه از پریروز شروع شد که دیروز رفتم تست دادم و خیلی دیگه از علائم کرونا رو ندارم

تستا الکین

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
سی تی اسکن بده تست باید ۴روز ازش بگذره تا مثبت بشه ب احتمال ۹۰درصد کروناست

نه نمیشه بدون دستور پزشک که

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
من از صبح گلو و گوشم میخاره. کروناست ینی؟

نزدیک بقیه نشو خیلی

دکترم برو

زورم میاد که به خاطر فامیلام کرونایی شدم😐😐😐

ممکن حتما تست بده منم اولش اینجوری بودم 

دلتا یا معمولی؟ ینی اولش تنها علائمت خارش بود؟ اخه خودم یبار گرفتم ولی همراه علائم دیگه مثل ابریزش و عطسه شدید و خارش چشم و گوش و گلو. ولی الان فقط میخاره