2777
2789
عنوان

شیر شب بچه کی کامل قطع میشه؟

170 بازدید | 17 پست

سلام، بچه من یک سال و یک ماهش هستش. الان شبا وقتی ساعت ۹ شب بهش سوپ میدم، ساعت ۱ شب شیر خشک میخوره شش پیمونه، تا ساعت ۵ دوباره باز شیر میخواد بعضی دکتر ها توی اینستا میگن قطع شیر شبانه از چهارماهگی. آخه چطور ممکنه؟ شما از چه زمامی بچتون دیگه شبا شیر نخورد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر دندون میگن از ۵ یا ۶ ماهگی دیگه شب موقع خواب شیر ندین

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

پسر من تا یکهفته قبل از تولد دوسالگی هر شب یکی دو بار بیدار میشد بعد یک دفعه از شیر گرفتم یکی دوشب نق زد بعدش دیگه راااااحت شدم تمام

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
پسر من تا یکهفته قبل از تولد دوسالگی هر شب یکی دو بار بیدار میشد بعد یک دفعه از شیر گرفتم یکی دوشب ن ...

خوشبحالت دختر من یک سال و ۸ ماهشه از شیر بگیرمش زود نیست؟؟الان تابستونه میگن خوب نیست این حقیقت داره؟؟؟

کلافه شدم از بیدارشدن زیادش

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
آره میدونم، ولی اصلا نمیشه. بیدار میشه گریه میکنه. با اینکه سوپ سنگین هم قبل خواب بهش میدم

بزارش رو پات تکونش بده تا بخوابه یا اگر پستونک میگیره پستونک بزار دهنش تکونش بده تا دوباره بخوابه..

خوشبحالت دختر من یک سال و ۸ ماهشه از شیر بگیرمش زود نیست؟؟الان تابستونه میگن خوب نیست این حقیقت داره ...

آره الان هم گرمه هم دوسالش بشه بهتره 

بنظر من  یک دفعه قط کنی بهتره 

من از شما بدتر بودم کمرم داغون شده بود راحت شدم 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
آره الان هم گرمه هم دوسالش بشه بهتره  بنظر من  یک دفعه قط کنی بهتره  من از شما بدتر ...

خیلی اذیتم دیگ...ما خونمون یه حوریه که مثلا اگر تو اتاق خواب بخوابونمش بخوام برم آشپزخونه باید برم طبقه ی دیگ...اینم تند تند بیدارمیشه گریه میکنه ..اصلا نمیشه تنهاش گذاشت..