2777
2789
عنوان

سلام کیا این ماه زایمان میکنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 37 پست
واااااای شبا که اصلا خواب ندعرم وزنم هم شده 90خیلی سنگین شدم برا پهلو به پهلو شدن هم اول میشینم بعدپهلو عوض میکنم بیشتر از نیم ساعت هم به یه پهلوم نمیتونم باشم اخه وزنم میفته رو پهلوم خیلی درد میگیره خداااا خودش کمکمون کنه خیلی سخته
تایه زره خواب به چشمام میاد معذرت میخوام دستشوییم میگیره و خوابم رو بهم میریزه کلا ماه اخر و.مخصوصا هفته های اخر ادم کم میاره بعضی وقتها هم که بی ادبیه ببخشید یبوست میگیرم فقط گریه میکنم و تو خونه راه میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الی دقیقا شرایط منو داری ولی من لگنم هم درد میکنه نمیتونم بشینم بعد پهلوبه پهلو شم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
ممنونم از دعای خیرت عزیزم ایشالا همه باردارا به سلامتی زایمان کنن
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
سلام دوست جونیایه عزیز انشاالله به سلامتی زایمان کنید همتون منم همینجور من ، منم ٩ اذر انشاالله دکتر بهم وقته سز داده ، ٣٦ هفته و ٦ روزم که بود تو سونو گفتن وزنه بچه ٢٦٥٢ گرمه حالا تا ٩ اذر دیگه نمیدونم چقدر وزن اضافه کنه، بچه من پسره خدا کنه فقط به ٣ کیلو برسه، من ساکن کرج هستم و بیمارستان کسری زایمانم انجام میشه به امیده خدا ، و بچه دومم هست ولی ایندفعه منم خیلی استرس دارم.
🙏 خدایا به خاطر نعمت بزرگی که به من عطا کردی هزاران بار شکر. خدایا فرزندم را به دستان پرقدرت تو می سپارم، در پناه خودت برایم حفظش کن.
ترانه جان ایشالا به سلامتی گلم شما با بی حسی سز میکنی ؟ زایمان قبلیت هم سزارین بود ؟ وای خوش به حالتون شماها خیلی زودتر از من نی نی هاتونو میبینین من دیگه صبرم تموم شده
سلام مامان کوچولوهای خوشگل برای همتون ارزو میکنم زایمان خوب و راحتی داشته باشید برای منم دعا کنید دکتر من تاریخ سز رو زده ١١آذر ولی من طبیعی میخوام اگه بشه هفدهم خیلییی باحال میشه اخه میشه دهمین سالگرد دوستی من و باباش