2777
2789
عنوان

سلام کیا این ماه زایمان میکنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 37 پست
الی چه جالب دکتر من تحت هیچ شرایطی بیهوشی رو قبول نمیکنه انا جون هفته ی چندی ؟ تو سونو ان تی معمولا تاریخ زایمان رو میزنن میتونی اینترنتی هم محاسبه کنی
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
راستی من تاریخ طبیعی رو برام زده 23اذر بعد گفت ده اذر بیا برا سزارین ولی چون تولد شوهرم چهار اذره گفتم چهار اذر باشه دکتر هم قبول کرد،فک کنم بشه هفته 38 نمیدونم خوبه یا بد دکتر گفت بچه رشدشو کرده نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الی اخرین پریودت کی بود ؟ و اینکه سونو چند هفتگی تاریخ زایمانت رو 23 اذر زد ؟
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
انا جون از این لینک استفاده کن http://mahshar.com/nutrition/duedate.html?%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D8%AA%D9%82%D8%B1%DB%8C%D8%A8%DB%8C%20%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86 اینجا تاریخ طبیعی رو واست میزنه حالا 10 روز دو هفته کمتر میشه تاریخ سز
من اخرین پریودم 26 اسفند 93 طبق سونو ان تی 16 اذر من 38 هفته تمامم خیلی دوست دارم 16 زایمان کنم امیدوارم از نظر دکترم مشکلی نباشه وگرنه مجبورم صبر کنم
الی منم اخرین سونو 34 هفته بود و وزن نی نی 2200 بود ولی واسم تاریخ زایمان نزد من خودم با ان تی حساب کردم سونو انومالی تاریخ زایمانمو اول دی زد
الی وزن نی نیت خیلی خوبه حتما 3500 میشه تا زایمان چون تو این هفته ها نی نی فقط وزن میگیره ضمن اینکه من از خیلی ها شنیدم وزنی که سونو میگه معمولا کمتر از وزن واقعیه
الی شبا راحت میخوابی ؟ من وقتی میخوام پهلو به پهلو شم واقعا اذیت میشم گاهی دلم درد میکنه کلا اوضاع خوبی ندارم