2777
2789

شغل سختیه براتون؟شیفت شب و استرس کاری و اینا.....

میترسم این رشته رو بزنم بعدا ببینم باهاش کنار نمیام.

https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه  ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم 

خیلی سخته مخصوصا شیفت شب از دیروز ۶صب رف امشب ۷اومد خونه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته مخصوصا شیفت شب از دیروز ۶صب رف امشب ۷اومد خونه

من با شیفت شب نمیتونم کنار بیام.چجوری ی روزی بچمو بذارم شب بیام سرکار؟؟

https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه  ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم 
خسته نباشی و خداقوت بهتون. خیلی کرونایی زیاده تو بیمارستانا؟

خداقوت ب عشقم ک کرونا ک میگه اره زیاد

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
من با شیفت شب نمیتونم کنار بیام.چجوری ی روزی بچمو بذارم شب بیام سرکار؟؟

دیگه فکر اینجام باید کنین

دیگه فکر اینجام باید کنین

این روزا اینقدر فک کردم موندم توش.علاقه دارم اما خب شرایط کاریشم سخته.

چقدر تصمیم گیری سخته  

بنظرم علاقه خیلی مهمه توی پرستاری که بتونی شیفتای طولانی به اصطلاح لانگ رو بگذرونی و کارهای متفاوت و خب از دست دادن مریض و.... رو تحمل کرد 

استعداد و توانایی هم مهمه که جنبه دیگه رشته پرستاری هست 

یسوال ببین گلی اگه بری بالای سر یه مریض که یه زخم باز داره عکس العملت چیه باید اونو با سرم شستشو یا هرچی که لازمه تمیز کرد 

یا میخواهی تست قند خون انجام بدی 

یا ازاین مدلا 

درسته توی کارش قرار بگیری همه رو آشنا میشی و اینا ولی اونجا نمیتونی اه اه پیف پیف و ... کنی یا همراه بیمار غر میزنه شما هم بداخلاقی کنی و...

صبر خیلی مهمه و وجدان کار داشتن از جنبه دیگه رشته ای مثل پرستاری 

البته من پرستاری نبودم ولی رشتم کم و بیش کارهای پرستاری هم داشت 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
من هستم

راضی اید؟ب زندگی شخصی لطمه نمیزنه؟؟

بنظرم علاقه خیلی مهمه توی پرستاری که بتونی شیفتای طولانی به اصطلاح لانگ رو بگذرونی و کارهای متفاوت و ...

صبر حوصله دارم.اما نمیدونم تو شرایط مردن مریض جلو روم عکس العملم چیه خدایش.اگ ی درصد از کوتاهی من باشه ک خودمو نمیبخشم

صبر حوصله دارم.اما نمیدونم تو شرایط مردن مریض جلو روم عکس العملم چیه خدایش.اگ ی درصد از کوتاهی من با ...

گلی خب بیوفتی توی کار خودت خود به خود دقتت می‌ره بالا و اگرم چیزی رو نمیدونستی حتما بپرس ، اگه تنهایی نمیشه انجام بدی بگو بیان کمک ، بحث قصور پزشکی و اشتباهات رایج خیلی هست ولی واقعا خودتو نباز

گلم ، می‌دونی استاد ما بهمون میگفتن بچه ها پشت شما کسی نیست که طرفتون باشه پس خیلی دقت کنین واقعا من همیشه ترسش باهام بود اینجوری نباش گلم ، هرکاری سخته هرکاری وجدان میخواد هرکاری رو باید روی اصول انجام داد ، کار توی خستگی معنی نداره ، کار بخاطر پول معنی نداره و... بخصوص توی رشته های پزشکی و پرستاری و کادر درمان 

اول هرکاری بسم الله بگو ، دقت کنی توی انجام دستورات پزشک ، توی اسامی بیماران , و.... و هیچ وقتم موقع خستگی کار نکن ، وقتی ذهنت مشوش نرو بالای سر بیمار و... 

همیشه بنظرم این استرسو نگرانی رو بذار اون قسمت که بیشتر دقت کنی ولی نه اینکه کارتو مختل کنه 

ولی اگر واردش شدی خیلی وجدان کاری مهمه ، مثلا دستکش دستت ،میماله اینور اونور نری بالای سر مریض و.... فکر کنی عزیزترین فرد زندگیت خدای نکرده جای اون آدم هست پس بیشتر دقت کنی

بنظرم با مشاور هم مشورت کنی یسری تست میگیرن که بهتر متوجه بشی چه رشته ای مناسبته 

ان شاالله انتخاب درستی میکنی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا