2777
2789
عنوان

هیعععع بیاین🤣عرررر

578 بازدید | 47 پست

ببخشید واقعا مجبور شدم عنوانو اینجوری بنویسم که بیاین😂

خب حالا به من بگید من فردا برم مدرسه دخترم کلاسشو عوض میکنن یا نه؟ کلاس یازدهمه.. دعواش شده با بچه های کلاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی تایپک زدی استوری اکس الان میگی دخترم ۱۱ سالش وات د فاز

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مگه بچس 

خلاصه یه دوست که تو کلاس داره یا با کل کلاس دعوا کرده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

معلومه که نههه چون یه ماه گذشته از شروع مدارس

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نه عوض نمیکنن چون داره به وسط سال تحصیلی نزدیک میشه میگن الان یادتون افتاده

بعدش ببین سرچی دعوا کرده اگه مقصره بره عذر خواهی

اگه نه با معلم حرف بزنین حتما

کلاس یازدهمه بجپه کوچیک نیست ک 

فک کردم ابتداییه

لایک نفرمایید با تشکر