بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد به خواهرم گفتم تا الان حتما زیاد شده نمیخ ام قبمت قبلش رو بگم فکر کنن الان خریدم که یه خورده کادوم سنگینتر به نظر بیاد از نظر قیمت ولی رفت بهشون گفت انگشتر شده ۱۰ میلیون
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بعد به خواهرم گفتم تا الان حتما زیاد شده نمیخ ام قبمت قبلش رو بگم فکر کنن الان خریدم که یه خورده کاد ...
نمیخواشت تفاوت کادوی شما و هودشون زیاد شه
حسادت کرده
ولی کسس که طلا بگیره قیمت مهم نباید باشه باید به وزن حبران کنه