2777
2789

حالا اون گل و لج کردن براش که کار بچه گونه ای بوده ارزش نداشته

ولی بی احترامی کردن به مادرت خیلی کار زشتی بوده که شوهرت انجام داده باید حالشو جا بیاری ولی شمشیرو از رو نبند زیر زیرکی باید کارو پیش ببری

🌷
گلم با شوهر خونواده دوست نباید جنگید باید زیرزیرکی کارتو راه ببری  با لج کردن چیزی درست نمیشه& ...

زیرزیرکی مثلا چجوری؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر گل خیلی بچه بازی و ببخشید ناراحت نشو ولی ندید پدید بازی دراوردی میذاشتی واست یدونه دیگ بخره این روش نشده گلو بیاره از خونه مامانش 

ولی سر اینکه ب مامانت بی محلی میکنه نشون میده حق داری ناراحت شی طفلی مامانت همه ی زحمتارو میکش اخرشم این طور جوابشو میده 

سر این بره هم از این ببعد حواستو جمع کن سواستفاده نکنن 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
میدونم گل برات مهم نیس ولی چون حرصتو دراورده میخای حرف تو باشه درکت میکنم اوردم قیچی کن بزار تو سطل ...

اره بخداااا....بیاره هم اون گل ارزش دیگه برام نداره چون گلی ک برامن بود رو داد ب اون...حالا این بدرک مهم نیس کارایی ک میکنه چجوری فراموش کنم

اینه...شوهرمم هنوز نمیدونه فقط منتظرم مادرم بره ی جنگی بپا کنم چون داره ب مادرم کم محلی میکنه و خودش ...

اه یاد خاطره ای افتادم😔😔😔😔😔😔

پارسال مادرم اومده بود بهم سر بزنه شوهر نفهم وبی همه چیزم باهاش بدخلقی وکم محلی کرد بییییی دلیل 

الان مادرم نیس😭😭😭😭😭😭😭

فوت شده 💔💔💔💔💔💔مثلا خونه ا دختر بزرگ ویدونه دخترش اومد

اه برام تتفر زنده شد

پیش کشیدن مسیله گل باعث میشه شما حسود ومقصر بنظر بیای و همسرت و مادرش مظلوم و رفتار همسرت رو میبره تو حاشیه بنظرم بهتره جور دیگه ناراحتیتو به همسرت ابراز کنی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره بخداااا....بیاره هم اون گل ارزش دیگه برام نداره چون گلی ک برامن بود رو داد ب اون...حالا این بدرک ...

استاتر بگو مامانت بره دوتاتون تو سختی میفتین ولی ارزش داره تا شوهرت ادب شه، بچه شب نمیزاره بخوابه

اه یاد خاطره ای افتادم😔😔😔😔😔😔 پارسال مادرم اومده بود بهم سر بزنه شوهر نفهم وبی همه چیزم باهاش ...

الهی من بمیرم...ببخش ک ناراحتت کردم جگرم کباب شد...انشاالله هرچی مرده نفهمه خدا بب تشون...ببخشید عزیزم شرمنده بخدا...قلبم ب درد اومد شرمندتم عزیزم

....خدا مادرتو رحمت کنه

اره بخداااا....بیاره هم اون گل ارزش دیگه برام نداره چون گلی ک برامن بود رو داد ب اون...حالا این بدرک ...

پاشو فردا برو خونه مادرت ب کونتم حساب نکن زنگ تزن بگو برو مادرتو بغل کن بخاب هروقت فک کردی عقلت کامل شد  بیا خونه منم حالم بهتر شد میام نگو بیا دنبالمون ک منتظر بشی

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
زیرزیرکی مثلا چجوری؟؟؟

هیچوقت نباید مستقیم بده خونوادشونو جلوشون بگی یا دربرابر حساسیاتاش نباید سریع جبهه بگیری باید نشون بدی خونوادشو خیلی دوس داری 

حالا این وسط هروقت مشکلی پیش میاد با مظلوم نمایی کامل نه گلایه ب شوهر مثلا داری درددل میکنی یا دلت خیلی شکسته بعد اینکه گفتی مثلا من انقد ابجی و دوس دارم اصلا ازش توقع نداشتم فلان کارو کرد منکه باهاش کاری نداشتم و اینا

تازه اینارم وقتی بگی ک تو خودتی و مثلا چشات پراشکه شوهرت اصرار کنه ک چیشده

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش