2777
2789
خدایی واسه یه گل مثل ندیده رفتارکردی زشته بابا....درضمن بااینکارت باعث شدی اونم سرلج به مادرت بی محل ...

چرا همتون همین حرفو میگین...اتفاقاااااااااا چون این ب مادرم کم محلی میکنه من ب مادرش پیام دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینه...شوهرمم هنوز نمیدونه فقط منتظرم مادرم بره ی جنگی بپا کنم چون داره ب مادرم کم محلی میکنه و خودش ...

خیلی عالی اس زدی

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
چرا همتون همین حرفو میگین...اتفاقاااااااااا چون این ب مادرم کم محلی میکنه من ب مادرش پیام دادم

مرداخیلی بدجنسن اغلب مرداالبته....شمااگه به مادرش بی احترامی کنی اون صدبرابربدترمیکنه این تجربه خودمه عزیزم

میگفتی باشه عزیزم

ولیدباید گل بزرگترو خوشگگگل تری بخری  یادگار بمونه برای نی نی عزیزمون

و تمام

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

اسی بهترین راه اینه پاشی با مادرت بری خونش،واسه اینکه هم خونه خودشه عزت و احترامش حفظ میشه و خونه داماد نیس،هم اینکه کمک حال توعه

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
چجوری عزیزم

میدونم گل برات مهم نیس ولی چون حرصتو دراورده میخای حرف تو باشه درکت میکنم اوردم قیچی کن بزار تو سطل زباله

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
همه‌ی اینها تقصیر مردهاست که بلد نیستند توازن بین زندگی مشترک و خانواده‌شون برقرار کنند... واقعا تا ...

اره بعد زایمان زن انگار بچس میخاد همه توجه کنن بهش شوهر استارسر مثه شوهر من گاوه و مادرشو مهم میدونه انگار اون زاییده