بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁
برای من بخون برای من بمون.پانتی بنتی.اگر چه اجبار بود.پنجمین فصل سال.آبان ماه اول زمستان است.ارامگاه عشق.
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
من خیلیییی رمان خوندم.از پلیسی بگیر تا تخیلی ولی ترسناک نه.ژانری که میخوای بگو تا معرفی کنم واست جون ...
دختری به نام مروارید عالیه.میشا دختری خوناشام هم قشنگه.خیلییی عالیع.بعد دیگه......آهان جلد دوم میشا دختری خوناشام که میشه میشا دختری جاودانه.خیلیییی عالیع.رمان خانوم کوچولو حرف نداره.دیگه.......گوتن حرف نداره بی نظیره.عاشقانه.پلیسی
من خیلیییی رمان خوندم.از پلیسی بگیر تا تخیلی ولی ترسناک نه.ژانری که میخوای بگو تا معرفی کنم واست جون ...
وای عزیز دلمی حالا ژانر ترسناک که میترسم خوشم نمیاد،اما یه رمان که خیلی خفن بوده و به دلت نشسته جنبه طنز و عاشقانه داشته با پایان خوش بهم معرفی کن😍😍😍مرسی ببخشیدا. گلم