2777
2789
دوستم از دولتی ب پیامنور دروسش رو تطبیق داد...فقط عمومی ها و چند واحد ک نمره اش از۱۵بالاتر بود رو قب ...

یعنی از دولتی رفت پیام نور یا از پیام نور رفت دولتی؟ 

دوباره کنکور داد؟ آها یعنی اگه درسای کسی 20 باشه اختصاصی هاشم تطبیق میدن؟ 

یه صلوات بفرس😍💛
یعنی از دولتی رفت پیام نور یا از پیام نور رفت دولتی؟  دوباره کنکور داد؟ آها یعنی اگه درسای کسی ...

کاردانی دولتی خونده بود واسه کارشناسی دوباره کنکور داد بعد دروس دانشگاه دولتیش رو البته فقط یسری رو تطبیق دادن...میدونم اونایی ک نمره بالا گرفته بود رو قبول کردن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاردانی دولتی خونده بود واسه کارشناسی دوباره کنکور داد بعد دروس دانشگاه دولتیش رو البته فقط یسری رو ...

سلام یسوال برای تطبیق دروسش از دولتی ب دانشگاه جدیدش ازش هزینه آزاد سازی مدرک گرفتن؟ من کارشناسی دولتی دارم بعد دوباره کنکور دادم آزاد قبول شدم میخوام عمومی ها رو تطبیق بدم اما بهم میگن باید هزینه بدی مدرکت آزاد بشه راه دیگه نداره؟!