همسرم تقریبا 18سال از من بزرگتر هست من خودم 37سالم هست .دو تا بچه هم از همسر قبلی شون دارن مادرشون ول کرده رفته و بچه هارو هم که یکی پسر هست و یکی دختر قبول نکرده خلاصه اینکه الان همسرم خیلی از زنای دیگه تعریف میکنه این چشاش خوشکله اون یکی خیلی هیکلی هست خلاصه تا چند روز پیش گفت دیدن زنای خوشکل به آدم حسابی آرامش میده و اینکه هنوز احساس مرد بودن میکنی. منم گفتم این صحبت هارو من دوست ندارم دوست داری واقعا منم این مدل باهات حرف بزنم ؟؟خلاصه در جواب میگه تو بدگمانی به من ..میگم دلیلش رفتارای خودت هست اگه من این رفتارهای تو رو داشته باشم تحمل میکنی تا من تحمل کنم ؟؟الان چند روز حرف نمیزنیم خودش و بچه هاش با هم میرن بیرون اصلا نمیگه این خانمم هست صداش بزنم منم راستش چند روزه دیگه نهار و شام نمی پزم قبلا قهر میکردیم خونه رو مرتب می کردم و شام و نهار حاضر اما تا کی آخه ..دیگه چندشم میشه ..تو خونه خیلی تنهام همش تو اتاقم ..خیلی مغروره اونم نمیاد بگه پاشو غذا درست کن یا حرفی هیچی .شما بگید چیکار کنم به نظرتون
به نظرتون به آشپزی کارا برسم اخه زورم میاد بجه هاشم میبینن اون اونجوریه سواستفاده میکنن خیلب قشنگ سه ...
اره عزیزم اون خونه اونا فقط نیست که شما خودتون موذب کنید و گوشه گیری کنید ،میگم که اصلاااا برات مهم نباشه میشینه تعریف این زن و اون زن میکنه مثلا نشست تعریف کرد بگو خب ک چی حالا ،ازاد باشید تو خونتون و اشپزیت بکن و کارای مورد علاقت انجام بده از خواب ک بیدار میشی ورزش اشپزیت مطالعه یادگیری هنرای جدید نقاشی درس خوندن و ....هر کار ک دوست داری انجام بده ،اینجوری نشون میدی ک اصلا برات مهم نیست و خودت رو انقدر دوست داری ک نظر هیچکس برات مهم نباشه.نکنه خدایی نکرده دپرس و ناراحت کنی خودتا روحیه خودت خراب کنی ،سلامتیت از همه چیز مهم تره فقط سلامتیت برات مهم باشه و زندگیت و تمام.
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
به نظر من کلا کار وسیستمت اشتباهه. اگه اونقدر درک وشعورش نمیرسه که بفهمه تعریف از بقیه خانومها شما روناراحت میکنه، شما هم از بقیه اقایون تعریف کن تا حالش جا بیاد!
اره عزیزم اون خونه اونا فقط نیست که شما خودتون موذب کنید و گوشه گیری کنید ،میگم که اصلاااا برات مهم ...
دخترش داره میره سال سوم دبیرستان ولی دست به سیاه سفید نمیزنه منم عمدا این چند روز کاری نکردم گفتم بزار قدربدونن ..وقتی غذا درست میکنم زیر لبی بچه ها شروع به ایراد گرفتن دیگه گفتم تا کی اخه ..بزار حساب کار دستشون بیاد الان چند روز فقط املت گوجه میزنن یا غذای بیرون میزن بیرون
دخترش داره میره سال سوم دبیرستان ولی دست به سیاه سفید نمیزنه منم عمدا این چند روز کاری نکردم گفتم بز ...
عزیزم بهونه دستشون نده ،فک میکنی قدر میدونن ،اصلااا ،شما خودت منزوی کردی اونام میخان نشون بدن اصلا برامون مهم نیست.البته شما زحمت زیادی میکشی تو اون خونه حق شما نیست که باهاتون اینجور برخورد بشه ولی از نظر روانی قوی باش ،اگه شوهرت اونجوری تعریف میکنه بچه هاش اینجوری عیب میگیرن ینی ذهن شما رو میخان اشفته کنن،هر کاری ک دوست داری تو خونت انجام بده اصلا غر زدناشون و ...مهم نباشه خوششون اومد بخورن ،نیومدم بلند شن از سر سفره برن ،اینهمه هم ناشکری نکنن،شما چرا نشینی سر سفره زحمت میکشی تو خونه حقتون نیست این رفتارا ،وقتی میبینی اونا بدون شما غذاشون میخورن ینی شمام بشین سر سفره هر کی دلش خواست بلند شه بره املت درست کنه بخوره و بره.
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
عزیزم بهونه دستشون نده ،فک میکنی قدر میدونن ،اصلااا ،شما خودت منزوی کردی اونام میخان نشون بدن اصلا ب ...
کلی دلتنگ شدم دیشب گریه کردم من فقط محبتش رو میخوام اینکه فقط صدام بزنه .کلا آدم بدعنقی نیستم خیلی وقتها باهاش پیاده روی میزم شوخی میکنم حرف میزنم ولی من نمیتونم شخصیتی غیر اینکه هستم باشم حالا چه صورت چه هر چی