2777
2789
عنوان

شوهراتون راجب زیبایی خانمهای دیگه صحبت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون به آشپزی کارا برسم اخه زورم میاد بجه هاشم میبینن اون اونجوریه سواستفاده میکنن خیلب قشنگ سه ...

اره عزیزم اون خونه اونا فقط نیست که شما خودتون موذب کنید و گوشه گیری کنید ،میگم که اصلاااا برات مهم نباشه میشینه تعریف این زن و اون زن میکنه مثلا نشست تعریف کرد بگو خب ک چی حالا ،ازاد باشید تو خونتون و اشپزیت بکن و کارای مورد علاقت انجام بده از خواب ک بیدار میشی ورزش اشپزیت مطالعه یادگیری هنرای جدید نقاشی درس خوندن و ....هر کار ک دوست داری انجام بده ،اینجوری نشون میدی ک اصلا برات مهم نیست و خودت رو انقدر دوست داری ک نظر هیچکس برات مهم نباشه.نکنه خدایی نکرده دپرس و ناراحت کنی خودتا روحیه خودت خراب کنی ،سلامتیت از همه چیز مهم تره فقط سلامتیت برات مهم باشه و زندگیت و تمام.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
من بودم می رفتم می خوردم باشونم حرف نمی زدم غذام می پختم  ولی یعنی چی بخاطر بسرش تویه اتاق نمی ...

دلش نمیاد چون بی نهایت وابسته ست به پسرش و پسزش هم همینطور خیلی وقتها بهش گفتم ولی بی فایده ست .

به نظر من کلا کار و‌سیستمت اشتباهه. اگه اونقدر درک و‌شعورش نمیرسه که بفهمه تعریف از بقیه خانومها شما رو‌ناراحت میکنه، شما هم از بقیه اقایون تعریف کن تا حالش جا بیاد! 

اره عزیزم اون خونه اونا فقط نیست که شما خودتون موذب کنید و گوشه گیری کنید ،میگم که اصلاااا برات مهم ...

دخترش داره میره سال سوم دبیرستان ولی دست به سیاه سفید نمیزنه منم عمدا این چند روز کاری نکردم گفتم بزار قدربدونن ..وقتی غذا درست میکنم زیر لبی بچه ها شروع به ایراد گرفتن دیگه گفتم تا کی اخه ..بزار حساب کار دستشون بیاد الان چند روز فقط املت گوجه میزنن یا غذای بیرون میزن بیرون 

دخترش داره میره سال سوم دبیرستان ولی دست به سیاه سفید نمیزنه منم عمدا این چند روز کاری نکردم گفتم بز ...

عزیزم بهونه دستشون نده ،فک میکنی قدر میدونن ،اصلااا ،شما خودت منزوی کردی اونام میخان نشون بدن اصلا برامون مهم نیست.البته شما زحمت زیادی میکشی تو اون خونه حق شما نیست که باهاتون اینجور برخورد بشه ولی از نظر روانی قوی باش ،اگه شوهرت اونجوری تعریف میکنه بچه هاش اینجوری عیب میگیرن ینی ذهن شما رو میخان اشفته کنن،هر کاری ک دوست داری تو خونت انجام بده اصلا غر زدناشون و ...مهم نباشه خوششون اومد بخورن ،نیومدم بلند شن از سر سفره برن ،اینهمه هم ناشکری نکنن،شما چرا نشینی سر سفره زحمت میکشی تو خونه حقتون نیست این رفتارا ،وقتی میبینی اونا بدون شما غذاشون میخورن ینی شمام بشین سر سفره هر کی دلش خواست بلند شه بره املت درست کنه بخوره و بره.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
همون من واقعا انتظارت زیادی هم ندارم .شایدم به پولدار بودنش می نازه

شما هم سعی کن بهترین و خوشمزه ترین غذارو بپزی اندازه ی خودت فقططططططط

بشینی سر میز غذای خودت رو بخوری و اهمیت نده 

شاید فکر میکنن بالاخره شما بی طاقت میشی و میای جلو 

ولی سفت و سخت باش 

و خودتو شاد نشون بده 

من با شوهرم اینجوری میکنم اوکی میشه

کشتی چیه کاپیتان ! من آرزوهام غرق شدن💔چشمام میدید اما قلبم باور نمیکرد
عزیزم بهونه دستشون نده ،فک میکنی قدر میدونن ،اصلااا ،شما خودت منزوی کردی اونام میخان نشون بدن اصلا ب ...

کلی دلتنگ شدم دیشب گریه کردم من فقط محبتش رو میخوام اینکه فقط صدام بزنه .کلا آدم بدعنقی نیستم خیلی وقتها باهاش پیاده روی میزم شوخی میکنم حرف میزنم ولی من نمیتونم شخصیتی غیر اینکه هستم باشم حالا چه صورت چه هر چی 

شما هم سعی کن بهترین و خوشمزه ترین غذارو بپزی اندازه ی خودت فقططططططط بشینی سر میز غذای خودت رو بخو ...

اگه بچه هاش نبودن راحت تر بودم جلو اونا زیاد نمیخوام زیاد برم بیام یهویی بحثی بشه چیزی بگه جلو رو اونا

اگه بچه هاش نبودن راحت تر بودم جلو اونا زیاد نمیخوام زیاد برم بیام یهویی بحثی بشه چیزی بگه جلو رو او ...

راس میگی حق داری

ایشالله درست میشه عزیزدلم😔❤️

بعضی مواقع آدم از فزط تنهایی نمیدونه چیکار کنه دلمم نمیاد مادرمم ناراحتش کنم 

😔😔قربونت برم من دختر . انشاالله درست میشه عزیزدلم .میفهمم چی میگی ...