2777
2789

دوستان کسی این رشته رو خونده؟ خودتون یا اطرافیان 

من علاقه زیادی دارم به این رشته 

اگه کسی خونده بیاید درموردش یه ذره توضیح بدید ببینم چجوریه 

بنظرتون خوبه؟

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار در مدارس استثنایی هست بچه های کم توان ذهنی نابینا ناشنوا... بنظرم سخت نیست کتابهاشون از کتاب بچه های عادی اسونتره ... وقبولیش در ازمون کنکور راحتتره چون اکثرا از اسمش میترسن و انتخابش نمیکنند.. حقوقش یه ۲۰۰ هزار از عادی فعلا بیشتره قراره بیشترش هم کنند ۲۵ سال بازنشسته میشی بخاطر سختی کارش

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

کار در مدارس استثنایی هست بچه های کم توان ذهنی نابینا ناشنوا... بنظرم سخت نیست کتابهاشون از کتاب بچه ...

امسال کنکور دادم و برای فرهنگیان خیلی دوس دارم انتخاب کنم میدونم قبول میشم 

ولی مامان بابام میگن سخته 😞 میگن تواین کار رفتی نباید ترحم و دلسوزی کنی باید مثل بچه های عادی رفتار کنی باهاشون که بچه هام حس بدی نگیرن و. 

میگن تو روحیه خودت خیلی تاثیر میذاره و.... 

یه خورده دودل شدم 

امسال کنکور دادم و برای فرهنگیان خیلی دوس دارم انتخاب کنم میدونم قبول میشم  ولی مامان بابام می ...

برا من و همکارام اینطوره که اصلن حس نمیکنیم مشکل دارن بعد مدتی برات عادی میشن... اول چیزای دیگه انتخاب کن اینو بذار اخری درصورتی که اونا رو قبول نشدی بری این رشته... من که اصلن برام مهم نیست مشکل دارن گاهی کار بد میکنند تنبه شون میکنم چون یه فرد مثل ما هستند که باید در جامعه زندگیی کنند ... اما بنظرم بذارش الویت اخرت

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

برا من و همکارام اینطوره که اصلن حس نمیکنیم مشکل دارن بعد مدتی برات عادی میشن... اول چیزای دیگه انتخ ...

چه شغل خوبی دارین 

شما چه سالی کنکور دادید؟ 

بله همین کارو میکنم ممنونم از راهنماییتون ❤️ 

چه شغل خوبی دارین  شما چه سالی کنکور دادید؟  بله همین کارو میکنم ممنونم از راهنماییتون ❤ ...

بعدا بری این رشته  خود بخود یاد میگیری ترحم نکنی من کنکور ندادم ازمونی بودم و باسابقه که از قبل داشتم استخدام شدم فداتتت....