2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم یا برم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر من همیشه قبل از کنکورمون میگفت 

کاش بدونید دانشگاه رفتن فایده ایی نداره مگر اینکه بهترین رشته رو قبول شین و بدونید با تلاش به شغل مورد علاقتون میرسید 

خواهرم سال اول رشته ایی که میخواستو قبول نشد 

پدرم بهش گفت ۱سال دیگه درس بخون اگه قبول شدی شدی نشدی قید درسو بزن برو یه حرفه یاد بگیر 

چون خواهر پاش تو یه کفش بود که فقط دندون پزشکی

خلاصه که دوستای عزیزم اینکه برید دانشگاه درس بخونید اخرم برید منشی بشید یا بشینید تو خونه فایده ایی نداره اون دانشگاه رفتن 

خواهشا یه حرفه کنار درستون یاد بگیرید 

خب بیشتر از خودت بگو چندسال پشت کنکور موندی رتبه ت چند بود چند شد

خب من سال دهم اینا میخوندم و یازدهم هم میخوندم تست میزدم فقط مشکلم این بود از عمومی ها بدم می اومد نمیخوندمشون

سال دوازدهم مغرور شدم مدرسه نرفتم گفتم خودم میخونم تو خونه تست میزنم برعکس شد خراب شد همه چی 

سال دوم ب پیشنهاد یکی گفت تست نزنم چون درسام خوبه لازم نیست رتبم شد 13 هزار اینا البته بهتر باید میشد چون سر جلسه گرممم بود 

سال سوم یعنی امسال تست زدم اینا رتبم شد 2500

چرا نمیری پیام نور؟اگه از پس هزینش برمیایین برو ی چیزی بخون البته این نظر منه 

خواهرم پیام نوره اصلا راضی نیس ازش 

بعدشم فکر نکنم از پس هزینش پدرم بر بیاد😭

تلاش میکنم تا به هدفم  برسم 

حتماً بمون پشت کنکور و بسیار زیاد بخووووون، خیلی زیاااااد...

به رشته‌های آینده‌دار فکر کن مثل حقوق و روانشناسی(فک کنم انسانی باشی)... 

درباره روش پومودور مطالعه کن، با اون درس بخون و هدفت و بذار دانشگاه تهران... 

تو بهترین رو برای خودت بخواه و به کم راضی نشو...

پرنده خوشبختی در دستان آنکس می آرامد که در چنگش نگیرد.

من اطلاعی ندارم عزیزم

ولی اگه دروس عمومی فرهنگیان با رشته ای که میخوای انتخاب کنی یکیه و بعد قابل معادل سازی هست بنظرم برو ولی همزمان برای کنکورم بخون 

نمیخوام منفی نگر باشم ولی آدم از آینده خبر نداره هزار پیشامد ممکنه پیش بیاد و از شور و شوق کنکور سال آینده برات کم کنه البته این نظر شخصیه منه

حداقل این فرصت رو از دست نده ترم اولت رو میخونی ترم دوم رو مرخصی میگیری وقتت رو میزاری برای کنکور

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است